FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă curățenia la Dinamo! Rednic a trimis la plimbare doi jucători

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 19:02

Mircea Rednic a dat mai mulți jucători afară de când a venit la cârma lui Dinamo, iar azi le-a transmis altor doi jucători că nu mai fac parte din planurile lui.

Tehnicianul venit în toamna acestui an la Dinamo i-a anunțat pe  Sergiu Popovici (25 de ani) și Andrei Târcoveanu (21 de ani) că nu mai are rost să vină la anternamente, pentru că oricum nu mai fac parte din lot. Antrenorul i-a trimis practic pe cei doi mai devreme în vacanță.

Popovici intrase în dizgrația lui Rednic încă de la primele meciuri, când a și fost criticat public de antrenor.

Cu Târcoveanu a fost altă problemă. Rednic s-a supărat după ce tatăl lui Andrei Târcoveanu, Bogdan, a făcut mai multe dezvăluiri într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre cum era tratat fiul său la Dinamo. (Detalii AICI).

Jucătorii plecați de la Dinamo până acum: Daniel Subotici, Armando Cooper, Jaime Penedo, Kino Delorge, Gicu Grozav și Mezague.

Citește și:

Revoluție la un club din Liga 1 » 10 jucători vor fi dați afară în iarnă, iar Anamaria Prodan va juca un rol important în viitoarele transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
dogred10
dogred10  •  18 Decembrie 2018, 00:39
Postat de martinpen pe 17 Decembrie 2018, 20:45

Nu stiu cat de bine e ca "il aveti pe Mircea inapoi"... Imi aduc aminte cand a plecat, cum l-ati izgonit...

Cine la izgonit prietene ?? ca a fost prost negoita, asta da, dar suporterii l-au sustinut si dorit mereu pe Mircea Rednic, fiind cel mai bun antrenor din Romania. Dar e bine ca i s-a luminat mintea lui Negoita si a reparat ce a stricat si acum Mircea e antrenoru nostru. Sper sa ramana multi ani, sa castigam trofee.

rocky2
rocky2  •  17 Decembrie 2018, 21:49

Sunt 2 articole deja ca pleaca Popovici si Tarcoveanu! Mai taiati din ele!;)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2018, 21:04
Postat de tequlix pe 17 Decembrie 2018, 20:21

Am si spus-o pe alte articole ca de vina este Bratu care ia adus pentru toata situatia, am pierdut puncte aiurea, eu zic ca daca venea Rednic, imediat dupa Miriuta si nu se incerca cu experimente, acum eram mai sus in clasament, dar deh, e bine ca ne-am dat seama intr-un final si ca il avem pe Mircea inapoi aici. Sper sa ramana multi ani ca el e singuru care ne mai aduce trofee in vitrina.

nu neaparat e Bratu de vina, de vina a fost tot contextul. nu ai cum sa-l pui pe Bratu sa aduca jucatori...el probabil a primit niste propuneri cine stie de unde si saracul a zis "da" fara sa stie valoarea reala a jucatorilor...pentru ca nici nu avea cum. Bratu nu are experienta necesara sa transfere jucatori. La un antrenor ca Bratu trebuia sa ai un director sportiv cu minim 10 ani de experienta care sa-i aduca jucatori. Bratu cat a facut ce se priceapea el...adica sa promoveze cativa jucatori tineri pe care ii stia de la echipa mica ...s-a descurcat decent in playofful trecut. Cand a incercat lucruri care l-au depasit a dat chix total. Daca te uiti cate meciuri ti-a factu praf Popovici sau Katsikas iti vine sa-ti dai pumni in cap...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează