FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS

Continuă debandada de la Juventus » Oprița, scos cu stewarzii de la vestiare înainte de meciul cu Astra!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 18:49

După meciul cu FCSB, 1-2, Daniel Oprița și-a anunțat demisia de la Juventus București, dar încă nu s-a despărțit oficial de echipa nou-promovată.

Motivul? Antrenorul mai are de recuperat bani și nu s-a înțeles în totalitate cu șefii echipei în privința rezilierii contractului. 

Antrenorul nu a fost lăsat să ia parte la antrenamentele echipei în această săptămână, iar azi i-a fost pusă o nouă piedică din partea propriului club.

Tehnicianul  a venit la Giurgiu, acolo unde Juventus dispută meciul cu Astra (Detalii AICI), și a încercat să meargă la vestiare. Acolo s-a lovit de opoziția președintelui Gheorghe Chivorchian, care a solicitat intervenția stewarzilor pentru a-l îndepărta pe Oprița din acea zonă, anunță TV Dolce Sport.

Bucureștenii sunt conduși de pe bancă la meciul cu Astra de Marin "Magiun" Barbu, în timp ce Daniel Oprița asistă la meci de la tribuna a doua a stadionului "Marin Anastasovici".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 August 2017, 23:11

Ne-am mai procopsit cu un presedinte de club dus cu capul. Mare e gradina!

baruch
baruch  •  25 August 2017, 21:18
Postat de khal_37 pe 25 August 2017, 20:26

de unde ai nick-ul...de la dinamo???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  25 August 2017, 20:26
Postat de blatistu49 pe 25 August 2017, 19:31

Bine facepatronul poate si Oprita e implicat la Blatul cu FCSB vad CALINTARU nu e in lot ar trebui dat pe mina organelor penale cu cioban cu tot se umla la jucatorii adversi

de unde ai nick-ul...de la dinamo???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează