FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Continuă problemele de lot de la Chiajna » Wellington şi-a reziliat contractul!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 11:27

După ce Florin Lovin a fost exclus din lot acum o săptămînă, brazilianul Wellington şi-a reziliat contractul.

Atacantul de 27 de ani a ajuns la un acord cu şefii de la Chiajna şi a plecat de la formaţia de pe locul 11.

"Le mulțumesc celor de la Chiajna. Am petrecut trei ani foarte frumoși aici. Cred că e timpul să fac un pas înainte şi să încerc o altă provocare.

Acum mă refac după o accidentare și aștept să văd ce voi face. Le doresc mult succes băieţilor de la Chiajna", a declarat Wellington pentru site-ul ilfovsport.ro.

19
goluri a marcat Wellington în trei ani petrecuţi la Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  30 Aprilie 2015, 17:01

hai la dinamo

nykes
nykes  •  30 Aprilie 2015, 14:28

Dinamovistii ar trebui sa tina capul la cutie cand vorbesc despre Viitorul si sa pregateasca planul de evitarea retrogradarii. Cu putina sansa ar pute fii primii deasupra liniei.

satyricon
satyricon  •  30 Aprilie 2015, 14:23
Postat de rizocel pe 30 Aprilie 2015, 13:08

deja e stabilit sa stea capra in meciul cu fcsb,iar viitorul o sa-si dea viata pe teren cu ASA,parca si vad scenariul:joc la rupere,incercare de obtinere cat mai multe cartonase,macacul mediocru de gahi o sa faca "spectacol" pe banca,o sa sara la fiecare faza,o sa tipe,o sa ia "foc",scenariul clasic

Sper sa ai dreptate si sa fie asa! Asa ar trebui sa fie, dar tot nu s-ar echilibra balanta, la cat de ajutati si impinsi de la spate au fost muresenii in campionatul asta. Iar pentru macaci si alte maimute ar trebui sa te mai uiti si in curtea proprie, prin conducerea voastra si mai ales prin galeria voastra.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează