FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VOLUNTARI

Continuă problemele la un club din Liga 1: "Nu poți să-ți bați joc de un asemenea jucător"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 13:54

Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari, a explicat care e situația lui Costin Lazăr la echipa ilfoveană și spune că nu mai sunt șanse ca acesta să rămână după conflictul cu Daniel Oprița.

"S-au adunat mai multe. Din păcate, Costin Lazăr a picat la mijloc. Dacă nu e un feeling între tine și antrenor, nu-l poți obliga pe tehnician să te bage. Oprița mi-a zis că jucătorul nu intră în planurile lui. Costin e supărat, e normal să fie supărat. Nu poți să-ți bați joc de un asemenea jucător", a declarat Andone la TV Digi Sport.

Costin Lazăr a fost exclus din lot de Daniel Oprița fără a se face prea multe lămuriri legate de existența unui conflict între cei doi sau de o altă problemă.

28 de meciuri a jucat Lazăr în toate competițiile pentru FC Voluntari în sezonul trecut

Citește și:  Oprița despre conflictul cu Lazăr: "Nu intră în vederile mele" + Sfat prețios: "Ar putea merge la Rapid"

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Iulie 2018, 17:59

O, da, imensul antrenor Oprita. Datele nu-l recomanda decat ca fiind citez "fostul mare fotbalist stelist", dar doar in paginile acestei hartii. Oricine a trecut macar si pe strada pe care isi are sediul fcsb, este considerat "fosta mare legenda" sau "fostul maaaaare jucator stelist". QED hartiuto.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează