FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Continuă războiul de la Craiova! Peluza Nord publică un dialog incredibil cu Mirko Pigliacelli: „Vorbește cu galeria să mă pună căpitan!” » Mesajele trimise de italian pe WhatsApp

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 23:21

Peluza Nord a Craiovei, facțiunea dură a susținătorilor formației din Liga 1, a dus conflictul cu Mirko Pigliacelli (26 de ani) la alt nivel. Fanii au făcut publice discuții în care portarul italian își critica antrenorul și în care cerea le cerea ultrașilor să pună presiune pentru ca el să devină căpitan.  

Ultrașii olteni sunt nemulțumiți de modul în care conducerea clubului oltean a reacționat în conflictul deschis cu Pigliacelli. Fanii au publicat o discuție în care portarul italian se plângea de cum este tratat de antrenor. Surpriză însă, nu este vorba de Victor Pițurcă, tehnician care îl trimisese la echipa secundă, ci de Corneliu Papură, dialogul având loc în precedentul mandat al tehnicianului.

Mai mult, Pigliacelli le cerea ultrașilor să pună presiune pe conducerea clubului pentru ca banderola să ajungă la el.

Pigliacelli: „Mister nu mă apreciază corect!”

Pigliacelli: „După mine, la Craiova ei cred că sunt doar unul dintre mulți, am senzația asta” 

Suporter: „Pentru noi ești cel mai bun din Liga 1, pentru mine ești un idol, amicul meu, sper să rămâi la Craiova mult timp de-acum încolo, voi fi afectat dacă pleci” 

Pigliacelli: „Problema e că după acest sezon mă așteptam la ceva mai bun din partea clubului” 

Suporter: „Pentru noi ești căpitanul echipei” 

Pigliacelli: „Mister (n.r. Papură) nu mă apreciază corect! Evident, nimeni nu trebuie să vadă aceste mesaje. Vorbește cu cei din galerie ca să devin căpitan!” 

Suporter: ”Stai liniștit că nu vorbesc cu nimeni, iar pentru a fi căpitan o să vorbesc la Peluza Nord pentru a face o campanie să devii căpitan” 

Pigliacelli: „Vorbește cu cineva și aduceți discuția către cei din club” 

Suporter: „Voi face totul pentru ca tu să rămâi la Craiova și să fii căpitanul echipei, ești fratele meu. Am vorbit acum la Nord și am spus că te susțin. Când ești în România trebuie să te întâlnești cu toți să vorbiți” 

Pigliacelli: „Sigur că ne vom întâlni. Ne putem vedea chiar pe 10 iunie când ajung”

*Dialogul în italiană publicat de Peluza Nord Craiova

Fragmente din comunicatul emis de Peluza Nord Craiova

„Am asteptat din partea conducerii clubului nostru un gest de maturitate inca din primul moment in care am facut cunoscuta pozitia noastra vizavi de situatia lui Mirko Pigliacelli - acum o luna de zile, inainte de reunirea echipei.

Nu am venit cu nicio dovada publica desi multi spectatori ne-au cerut asta cu insistenta, tocmai ca oamenii din club sa poata sa rezolve situatia lui contractuala fara piedici din partea noastra.

Modul in care au inteles reprezentantii clubului sa gestioneze aceasta situatie a fost unul dubios si pagubos. Dubios pentru ca desi suntem convinsi ca si ei stiu perfect adevarul, au ales sa va spuna ca de fapt nu s-a intamplat nimic.

Am aflat azi ca Piagliacelli a gresit dar n-a gresit (initial totul era neadevarat), dar ca trebuie sa-l iertam pentru ca e si el mic si nu stia ce face. Gresit domnilor, acest personaj nu e nicidecum un inocent si stia perfect ce face, isi calcula chiar bine actiunile daca tinem cont cu cata iscusinta incerca sa profite de pustii care il idolatrizau si de cum avea apoi grija sa-si stearga «urmele»”

„Avand in vedere evenimentele petrecute la ultimul meci, cand suporterii care au salvat Stiinta s-au vazut huiduiti de spectatorii de rezultat convertiti cu intarziere de la mititelism, ne simtim datori sa va prezentam doar doua mici fragmente dintr-o discutie intre Mirko Pigliacelli si un pusti din peluza, pentru care el se pare ca era un fel de idol, si de ale carui mesaje naive italianul a incercat sa profite, indemnandu-l sa vorbeasca cu guparile din galerie si cu liderii peluzei Nord pentru ca el sa fie facut capitan”

”Primele porcarii facute de italian au fost chiar la adresa antrenorului sau de azi. Un sportiv profesionist care isi barfeste propriul antrenor catre suporteri. Un personaj care incearca sa profite de admiratia unora pentru a ajunge la galeria organizata a Stiintei, imaginandu-si ca Peluza Nord s-ar putea implica in a-l pune pe el capitanul echipei (“parla con quelli della curva per farmi diventare capitano”)! Cu asta credea el ca se ocupa galeria Stiintei...”

Vezi și: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Clubul a luat atitudine în conflictul dintre Pigliacelli și galerie » Comunicatul emis azi: „Suntem alături de Mirko”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  07 Februarie 2020, 07:59

Oameni proști! Iar galeria asta este proastă frate. Fiecare om gândește ce vrea, și dacă omul vrea căpitan sau ce naiba visează el. Lăsați omul sa viseze, dacă se împlinește înseamnă că el este cel mai oltean. Dar cred ca mizeria asta este doar în ziare, iar galeria trebuie sa pună punct prostiei. Face rău echipei nu altceva. Era prea frumos sa fie bine, sau ce? Patronatul trebuie tras de ureche!

deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 13:11

***, *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

875360749272795
Costi Corabu  •  05 Februarie 2020, 12:17

Cica, un vanzator ambulant de ziare, striga cat il tinea gura: -Extraordinara excocherie, 150 de victime. Vine un curios, cumpara ziarul si pleaca mai departe. Asta , vanzatorul isi reia repertoriul -Extraordinara excrocherie, 151 de victime. Cam asta face si GSP . Mai multe nu comentez.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează