FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Continuă războiul Oleg Protasov - Ioan Niculae: "Ca antrenor este zero! Nici ca om nu valorează mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 10:42

Oleg Protasov a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care îl acuza pentru condiţiile de lucru găsite la Astra.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a raspuns acuzaţilor venite din partea antrenorului ucrainean.

"Ştiam că Protasov nu are nici o treabă cu antrenoratul, iar de curînd am înţeles că nici ca om nu valorează prea mult. Ca să vă faceţi o părere despre tehnicianul Protasov, vă rog să observaţi că nu stat mai mult de şase luni la nici o echipă.

A fost marea mea greşeală că l-am adus la echipă. Mi-a fost propus de un impresar din Grecia, iar la început mi s-a părut o idee bună, dar ulterior am înţeles că m-am păcălit.

Acest om nici măcar nu a vrut să ne strîngem mîna civilizat. Iniţial trebuia să îşi ia banii pentru lunile în care a fost antrenorul echipei, dar el a cerut banii pînă la finalul contractului. Pentru ce să îi dau banii? Pentru că am pierdut 15 puncte pe mîna lui? A fost un mare fotbalist, dar ca antrenor este zero. Să nu mai vină să ne dea nouă lecţii de morală.

Dorinel Munteanu, cu aceeaşi echipă, a bătut Steaua, în timp ce Protasov nu era în stare să joace bine nici măcar contra celor de la Oţelul", a spus Ioan Niculae pentru ziarulring.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
p.rares
p.rares  •  14 Martie 2015, 06:14

Din ceea ce declara acest patron intelegem ca Protasov nu a primit pana acum nici macar banii pe cele trei luni de antrenorat. Revoltator,mai are tupeul sa si denigreze un om care isi cere drepturile contractuale.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  13 Martie 2015, 21:44
Postat de gazistu pe 13 Martie 2015, 20:57

adevarul ca nici astra nui vreo super echipa, in afara de takaiuki si budescu cam slabuti. oleg protasov a stat mai mult de 6 luni la mai multe echipe numai ca dl niculae declara ce vrea ca sa iasa el bine

Daca ai semnat un contract trebuie sa-l respecti. Niculae e de acord cand semneaza contractul dar cand trebuie sa il respecte si sa dea banii zice ca e nu e moral......:) Bravo Protasov!!

gazistu
gazistu  •  13 Martie 2015, 20:57

adevarul ca nici astra nui vreo super echipa, in afara de takaiuki si budescu cam slabuti. oleg protasov a stat mai mult de 6 luni la mai multe echipe numai ca dl niculae declara ce vrea ca sa iasa el bine

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close