FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII ABANDONAT ÎN MINUTUL 45

Continuă scandalul după ASA - Pandurii: "Avram riscă plângere penală"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 13:15

Marin Condescu, președintele celor de la Pandurii, a declarat că Marius Avram riscă să i se facă plângere penală, după ce a permis să se dispute partida ASA - Pandurii.

"Avram riscă plângere penală pentru tentativă de atentat la integritatea omului. Este vorba de viața unui om. Nu contează scorul. Contează ca de acum încolo să nu se mai repete așa ceva. O nenorocire se poate întâmpla în orice moment. Când îl bag pe un om într-un loc periculos, înseamnă că am premeditat asta și nu pot să fac așa ceva.

Ce puteam să-i fac lui Sânmărtean când el alege sub orice sancțiune să nu intre pe teren? Nu-i fac eu plângere lui Avram, dar poate îi face vreun jucător accidentat. Atat de încăpățănat să fie? Să aibă puterea și să nu vrea să oprească jocul? Poate logica, înțelepciunea și gândirea lui nu sunt corecte. Ceva nu e în regulă. Observatorul a avut o poziție, dar a spus că e consultativă ", a spus Condescu la TV Sport ro.

Meciul ASA și Pandurii a fost întrerupt după prima repriză, după ce jucătorii gorjeni au refuzat să mai intre pe teren din cauza gheții de pe gazon

Citește și: Crăciunescu nu-l iartă pe Avram! Cere excluderea lui din arbitraj: "A dat dovadă de inconștiență! Cine ești tu?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  19 Decembrie 2016, 18:29

Scarba de oltean,tu vorbesti de penal cand trebuia sa fii demult in puscarie?Si te *** un alt oltean idiot,ala de e ruda cu craci...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  19 Decembrie 2016, 17:48

Fiind vorba de romanika unde este posibil orice, propun chiar sa fie incatusat, saltat, escortat cu mascatii mascatilor si in cele din urma aruncat in temnita pentru ca nu a anulat cele 2 goluri ardelenilor si ca nu a platit salariile jucatorilor de la Pandurii. Asta cu neplata salariilor pe mai multe luni e mult mai grava si se poate numi genocid pentru ca sunt oameni, familii intregi care in lipsa banilor pot muri de foame.

idutzu
idutzu  •  19 Decembrie 2016, 17:34

Problema cea mai mare este ca ASA participa de multi ani in liga 1, a fost in Europa League, cu terenul si stadionul asta ( in tururile preliminare ) ( meciul cel mai important l-a jucat la Cluj ) si totusi inca are " omologare provizorie" ???? De atatia ani??? Alte cluburi posibil sa nu primeasca licenta din cauza neexistentei instalatiei de incalzire a gazonului!!! Bravo si felicitari FRF si LPF!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează