FOTBAL  »  LIGA 1  »  SEPSI - ASTRA 0-0

Continuă scandalul după Sepsi - Astra! Meciul se va decide la Comisia la Disciplină sau la TAS: "Jocul trebuia oprit"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 13:50

Sepsi - Astra s-a terminat 0-0, dar partida s-ar putea decide la "masa verde". Nocturna a căzut de două ori aseară, iar conform regulamentului arbitrul ar fi trebuit să oprească definitiv confruntarea.

  Mihai Matei, team manager-ul celor de la Astra, a dezvăluit ce s-a întâmplat în pauza meciului, când arbitrul George Rădulescu a ieșit cu 10 minute întârziere. În plus, acesta a dezvăluit că giurgiuvenii au făcut contestație și vor să câștige la "masa verde".

"După meci am făcut contestaţie. În regulament scrie una, iar noi facem altceva. Arbitrii dau drumul la meciuri după propriul plac. Este clar că jocul trebuia oprit. La UEFA nu se procedează aşa. Delegatul UEFA îi spune arbitrului ce să facă. Aseară am întrebat şi observatorul şi ne-a spus că nu poate să intervină.

George Rădulescu ne-a spus că au stat mai mult în pauză datorită decalării de 15 minute din prima repriză. Iar apoi ne-a transmis că el a ieşit pe teren când era lumină. Nu a vrut să explice nimic, iar raportul nu se scrie de faţă cu delegaţii. Am fost la cabină să-i întreb de ce nu ies, dar nu am primit răspuns. Ei au ieşit în momentul când au aşteptat să se aprindă nocturna. Au aşteptat asta. Nu vreau să spun mai multe. Mergem până la TAS dacă e nevoie.

Eu dacă nu ies la timp cu echipa, iau amendă de la LPF. Televiziunea face raport şi primesc amendă. Observatorul ne-a spus că arbitrii au ieşit când era lumină. S-au consulat între ei, n-au făcut-o de capul lor", a spus Mihai Matei la TV Telekom Sport.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (9)
vander
vander  •  16 Octombrie 2017, 23:53

28 iulie 2016 turul 3 preliminar Europa League: Admira Wacker-Slovan Liberec 1-2 , nocturna se stinge de 3 ori in total 45 minute de intrerupere...nimeni nu a oprit meciul si rezultatul a ramas cel de pe teren....sunt cazuri concrete intamplate de care cei de la Astra se incapatáneaza sa nu tinã cont....

sepsi.osk
sepsi.osk  •  16 Octombrie 2017, 21:33

Despre ce scandal vorbiți? Aaa, Naum și Crăciunescu vomit ceva și imediat se face scandal. Bravo mă!

vander
vander  •  16 Octombrie 2017, 20:58
Postat de vander pe 16 Octombrie 2017, 20:33

În prima repriză cel puțin, la prima întrerupere, lumina solară naturală permitea disputarea meciului fără probleme, vizibilitatea la ora 18.25 nefiind încurcată de întuneric. Nocturna se aprinde însă la solicitarea televiziunilor, acest fapt neavând legătură cu jocul în sine. Rezultă, dacă logica respectivă va fi acceptată, că întreruperea din prima repriză nu intră sub incidența regulamentului, deoarece jocul ar fi putut continua fără nocturnă aprinsă. Cei prezenți pe stadion știu bine acest lucru... Spectatorii s-au mirat de ce nu se continuă partida... desigur au înțeles că e din cauza televiziunilor și nu a imposibilității de a vedea mingea.

La prima întrerupere chiar și pe transmisiile directe se vede bine terenul, jucătorii, mingea. Vedeti: http://www.telekomsport.ro/video-sepsi-astra-0-0-trebuie-acordata-victoria-giurgiuvenilor-la-masa-verde-verdictul-expertului-telekom-sport-cristi-balaj-17333111

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close