FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Contra a remarcat un fotbalist al Viitorului: "Știu că lumea e impresionată de Florinel Coman, dar mie îmi place altcineva" » Absență confirmată oficial

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 18:25

Înaintea confruntării cu Viitorul din etapa a șasea a play-off-ului, Cosmin Contra a dezvăluit ce fotbalist al lui Gheorghe Hagi l-a impresionat.

"Nu trebuie să-i lăsam pe cei de la Viitorul să se simtă comozi pe teren, pentru că au un joc ofensiv foarte bun.

Personal, îmi place Nedelcu. E un fotbalist cerebral, impresionant. Știu că toată lumea e impresionată de Coman. Și el e foarte bun, dar mie îmi place Nedelcu", a dezvăluit antrenorul dinamovist la conferința de presă susținută înaintea partidei.

Acesta a confirmat și informația oferită în exclusivitate de GSP.RO, că Bumba va fi absent din cauza unei accidentări.

Gazeta a anunțat că mijlocașului de 23 de ani i-a recidivat o mai veche problemă la pulpă, unde a avut o microleziune fibrilară ce l-a scos din circuit pentru câteva săptămâni, iar Contra nu vrea să riște o accidentare mai gravă.

  • Partida dintre Dinamo și Viitorul se va disputa mâine, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  16 Aprilie 2017, 10:12

NEDELCU .....!!!! E UN LOSER DE CARE ASTIA VOR SA SCAPE DE EL CU DISPERARE .....!! SAU POATE GURITA VREA SA-L FORTEZE PE AMARAT SA GAFEZE ....!!!! ALTA EXPLICATIE NU ESTE ....!!! NEDELCEARU NOSTRU E LIDERUL NOII GENERATII ....!!!! PACAT CA NU ARE CONTRACT CU PRODANKA SA-L SELECTIONEZE DAUM SI PE EL ...!!!!

1425838917717550
John Milne  •  15 Aprilie 2017, 19:29

Nu are pianistul fugit in Asia bani de Nedelcu .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează