FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Contra are probleme de lot » Absenţe importante la Petrolul pentru sfîrşitul sezonului

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 12:41

Cosmin Contra a pierdut doi jucători importanţi pentru finalul unui sezon în care ploieştenii sînt în cursă pentru atingerea celor două obiective propuse, Cupa României şi locul 1-4 în clasamentul final al primei ligi.

Este vorba despre Laurenţiu Marinescu, care  va sta în afara gazonului vreme de şase luni, urmând să fie operat la ligamentele încrucişate.

De asemenea, Cosmin Contra nu va  mai putea miza nici pe Vlăduţ Morar a cărui întindere necesită trei săptămâni de pauză . În acest moment Petrolul se află pe locul 4 în Liga 1 la 4 puncte de Dinamo, care e pe 5.

Ploieştenii mai au de disputat meciurile cu Astra (a), U Cluj (d) şi Gaz Metan (a). "Găzarii" sînt la un pas de calificarea în finala Cupei României. Petrolul a cîştigat turul cu Oţelul, scor 3-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ygvu
ygvu  •  19 Mai 2013, 15:14
Postat de gardenparty pe 15 Mai 2013, 17:20

Pe astra ii batem si cu rezervele!!!

DA baietas ati batut la scor mare

bog_1
bog_1  •  16 Mai 2013, 10:57

va fi un final de sezon foarte greu pentru noi, datorita accidentarilor, dar suporterii vor incerca sa inlocuiasca din tribune jucatorii lipsa. Iata ce bun ar fi fost acum Cristea, imprumutat pe buna dreptate Belgia. Asta este avantajul unei banci lungi. Din pacate, un alt coordonator de joc nu vad pe acest final de sezon. Mojica si Renan nu au clarviziunea jocului ofensiv. Singurul care se putea descuraca ar fi fost Cristea. Mergem inainte. Hia Petrolul !

a..z
a..z  •  15 Mai 2013, 19:49

Marinescu va sta 6 luni... niciun scandal, dar nici nu îl căutăm. Alții stau 2-3 luni și se caută "criminali".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează