FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Clauză peste clauză pentru Contra la a doua descălecare la Dinamo + De ce se strâng fanii la Arena Națională diseară

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 07:43 / Actualizat luni, 24 august 2020 10:30

Cosmin Contra le-a lăsat actele avocaților să le studieze și azi ar putea începe oficial al doilea său mandat la Dinamo în Ștefan cel Mare. Partida cu Hermannstadt de diseară va fi condusă de pe bancă de Mulțescu. 

Ziua de azi poate fi, oficial, prima cu Cosmin Contra ca antrenor principal la Dinamo, ultima cu Gigi Mulțescu la conducerea staff-ului tehnic. „Da, avem discuții" a fost singurul răspuns al lui „Guriță" vizavi de negocierile cu Pablo Cortacero, care va reveni mâine la București, alături de Contra.

Dinamo - Hermannstadt, etapa #1 din Liga 1, liveTEXT de la 21:00 » Echipele probabile + cote

Sunt negocieri, zilele trecute nu era nimic. Spaniolul este ferm convins că a stabilit înțelegerea cu antrenorul de 44 de ani. Sursele GSP.RO afirmau încă de ieri că ex-selecționerul a luat în calcul revenirea la Dinamo, doar că, precaut, nu voia să facă niciun pas concret - semnarea actelor - până când nu vor fi studiate de către avocații săi, care îi sunt sfătuitori de încredere de fiecare dată când a iscălit vreun document.

Clauze peste clauze: ce bonus are Contra dacă ia Liga 1

Aseară, Contra a fost la Lisabona, acolo unde a urmărit și finala Champions League din ipostaza de observator din partea UEFA. Din sursele GSP, antrenorul va avea un bonus de performanță și în cazul câștigării Ligii 1, care va depăși cu mult suma de 100.000 de euro. Totodată, și o clauză de reziliere. În mandatul precedent, cine „desfăcea" contractul plătea 60.000 de euro. De data aceasta va fi mai scump. 

Vor mai fi și bonusuri de victorie pentru orice meci, din campionat și din Cupa României. Oricum, managementul dinamovist nu ar fi dorit să facă marele anunț decât după jocul de diseară, pentru a nu inflama situația de la echipă.

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

Mulțescu decide dacă rămâne în club 

Chiar dacă i s-a asigurat un loc în organigrama clubului, Gigi Mulțescu este în poziția ingrată de a nu primi, practic, nicio șansă din partea spaniolilor. Jucătorii vorbesc și ei de câteva zile de faptul că „Guriță" va deveni noul A1 la Dinamo. 

În plus, de fiecare dată când a propus vreun jucător, reputatul antrenor în vârstă de 68 de ani nici nu a fost băgat în seamă de noii șefi. În privința viitorului său în Ștefan cel Mare, s-a vorbit la Mulțescu fie de funcția de șef al scoutingului, fie de director tehnic care să supervizeze echipa a doua și pe cele de juniori.

Adunare pentru Mulțescu și Danciu-gol 

Suporterii lui Dinamo se strâng diseară, la ora 19:00, în fața Național Arena, la intrarea dinspre bd. Pierre de Coubertin, pentru a-i încuraja pe jucători înaintea startului campionatului, dar mai ales pentru a-și arăta atașamentul față de Gigi Mulțescu și Ionel Dănciulescu, ultimul fiind demis în chiar prima zi de la preluarea clubului de către spanioli. 

„Vom fi acolo pentru Dinamo, pentru echipă și pentru oameni ca Gigi Mulțescu și ca Danciu, care trebuie să simtă cât de mult înseamnă pentru noi. Este un nou început. Pornim cu speranță și cu încrederea că Dinamo începe să se ridice din propria-i cenușă" a fost anunțul fanilor-acționari din DDB pe Facebook.

Citește alte știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu a publicat o poză cu soția și cu Marius Alexe » Detaliul remarcat imediat de fani: „Ai postat-o special?” :O

Șefii spanioli de la Dinamo nu sunt convinși de transferul lui George Țucudean » Care este motivul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
creeperno
creeperno  •  24 August 2020, 23:13

Maine se face anuntul

cneius
cneius  •  24 August 2020, 18:05

"managementul dinamovist nu ar fi dorit să facă marele anunț decât după jocul de diseară"... Care mare anunt, nu s-a facut nici un anunt ? Povesti nemuritoare again!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  24 August 2020, 16:28

Contra sa inteles cu Dinamo de acum 2 zile , acum nu vrea sa creeze valva si jucatorii sa fie concentrati pe meciu cu HERMANSTADD din seara asta. Pacat de Multescu, sper sa ramana in club ca sef al scouterilor sau in Academia clubului.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează