FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Contra e pregătit să rămînă fără Bokila: "Ar putea pleca" » Cum comentează revenirea lui Cristea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 21:46

Cosmin Contra vrea să tragă la titlu cu Petrolul sezonul viitor şi "lupii" deja s-au întărit cu portarul Pecanha. Antrenorul ploieştenilor a lămurit situaţia la zi a lui Bokila, atacant curtat intens în această vară.

"A fost o ofertă pentru Bokila, dar clubul n-a acceptat-o. În România nu se pune problema să plece, se va transfera afară doar pentru o ofertă foarte bună. Va merge cu noi în cantonament în Slovenia şi vom vedea ce se va mai întîmpla", a declarat Contra la Dolce Sport.

Antrenorul Petrolului îşi pune mari speranţe în Adrian Cristea, revenit după împrumutul de la Standard Liege: "Cristea trebuie să demonsteze că s-a greşit cu el la Standard. Pînă la iarnă va redeveni jucătorul pe care-l ştim".

"Sper ca sezonul viitor să fie o luptă frumoasă pentru titlu, să nu se mai desprindă repede o echipă, aşa cum a fost Steaua campionatul trecut. Cred că o să fie mai multe echipe care se vor bate la primul loc"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei_30
andrei_30  •  18 Iunie 2013, 21:07
Postat de thumbzilla.. pe 17 Iunie 2013, 23:39

Revine Cristea mondenul :)))) cu el in teren aveti sanse mai mari la titlu :))))

Cu Cristea cred ca mai degraba au sanse la titluri. Titluri de tabloid.

torque1981
torque1981  •  18 Iunie 2013, 12:41
Postat de bridgefa pe 17 Iunie 2013, 23:34

Unde-au scuipat belgienii pupa petrolistii ... f.f. frumos .

Vorbesti ca sa te afli in treaba - daca a fost imprumutat si aia nu l-au mai vrut nu trebuia sa se intoarca..... Ramane de vazut ce o sa mai fie. Noi am asteptat sa joace ceva si nu a facut-o dar cine stie poate ca rezerva o sa faca treaba. Forza Petrolul!!!

thumbzilla..
thumbzilla..  •  18 Iunie 2013, 00:32
Postat de luciansj pe 18 Iunie 2013, 00:25

Pai a revenit in tara, poate poate se intoarce Dragusanca la el :))

Cred ca ala-i scopul principal :))) de fotbal nu prea-i mai arde :)) si chiar e pacat,pt ca el a avut o perioada in care promitea mult.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează