FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra îl sfătuiește pe Miriuță să folosească mai mult jucătorul pentru care a insistat în vară: "Ar trebui să fie mai des pus în valoare"

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 17:01

Cosmin Contra, fostul antrenor de la Dinamo, îl sfătuiește pe actualul tehnician al "câinilor", Vasile Miriuță, să-l folosească mai des pe Filipe Nascimento (22 de ani), mijlocașul pe care l-a adus în vară la schimb cu Dan Nistor. 

"Filipe Nascimento e un jucător foarte bun. Are calități, ar trebui să fie mai des pus în valoare. Am făcut schimbul cu Nistor pentru că aveam nevoie de un jucător de alt profil. 

Dacă Dinamo era pe primul loc, se vorbea de cât de bun antrenor e Contra și ce achiziții bune a făcut. Transferurile din vară au fost făcute alături de conducere", a declarat Cosmin Contra, în cadrul emisiunii Repriza a treia, de la TVR1. 

2 goluri
în 12 meciuri a reușit Nascimento pentru Dinamo, în Liga 1 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  08 Noiembrie 2017, 20:52

Dar Contra a fugit sa se ascundă la națională.....De ce daca a avut un jucător ca Nascimento?

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Noiembrie 2017, 19:33

Miriuta nu l-a folosit pe Nascimento la capacitatea maxima incepand cu ..inceputul anului .La CFR. Dupa ce toamna trecuta facea spectacol impreuna cu Ruiz ,Nouvier si Bud ,finul tehnician a devenit rezerva. E drept ,venise Deac ,dar clujeanul nu a inceput la turatie maxima sa-i scoata afara pe toti ceilalti. CFR a pierdut ritmul si dintr-o data Miriuta a devenit mai sceptic : "noi ne-am propus doar play-offul". Felipe are la Dinamo aceeasi soarta ca la CFR. Cu acelasi antrenor.E buna remarca lui Contra. Si oricum joaca prea in spate.Miriuta ii reprosa micutului portughez ca nu e destul de dur!!!?? il juca la inchidere. Baiatul asta dribleaza excelent.

indolentuu
indolentuu  •  08 Noiembrie 2017, 18:26
Postat de Joachim Makay pe 08 Noiembrie 2017, 17:53

Toti sunt petarde din ghiveci. Ce sa foloseasca ?

treci ba la ricsa si lasa gura

Vezi toate comentariile (8)
Comentează