FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 0-0

Contra le bate din nou obrazul arbitrilor: ”Nu mă mai aştept să primim penalty-uri, m-am obişnuit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Poli Timişoara, nu se mai aşteaptă ca echipa sa să primească o lovitură de pedeapsă din partea arbitrilor.

Am înţeles că ar fi fost penalty la Nikolici, dar nu mă mai aştept să primim ceva. În acest sezon am primit un singur penalty, deşi am avut mult mai multe. M-am obişnuit”, a spus Cosmin Contra la finalul partidei cu Dinamo.

Tehnicianul bănăţenilor răbufnise şi etapa trecută după victoria contra celor de la Oţelul Galaţi (2-0): ”Trebuie să zic, am avut penalty clar. Nu se poate ca Brăneştiul să aibă 8 penalty-uri şi nouă să ne dea doar unul. Nu mai pot să mai tac!”.

Vezi faza din minutul 19, cînd Nikolici este tras în careu de Cosmin Moţi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
flava
flava  •  28 Noiembrie 2010, 14:21

Arbitrii au ajutat discret cu Dinamo, asta pt ca toate greselile lor au avantajat-o pe Dinamo: 1.Offside inexistent la Nicolici care ar fi marcat; 2.Un 11 m clar la Nicolici; 3.Cartonas rosu la Torje care il loveste in fata pe Sepsi; 4.Cartonas rosu la inca un jucator de la Dinamo care ii da un cot serios in gura la Sepsi. Deci clar arbitrii au influentat rezultatul partidei, Poli trebuia sa castige...

claustrofobus
claustrofobus  •  28 Noiembrie 2010, 13:21

mai mare furaciune a fost la acel offside inexistent.

meka
meka  •  28 Noiembrie 2010, 12:59

Pomanagiu...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează