FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

Contra, lovitură pentru Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: "Nu mai am niciun trecut dinamovist!"

Contra a fost un
Contra a fost un "vulcan" la ultimul derby Dinamo - FCSB, câștigat de "câini cu 2-1 pe 1 mai // "FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 19:40

Cosmin Contra, noul selecționer al României, a prefațat derby-ul din această seară dintre FCSB și Dinamo. Deși a fost antrenorul "câinilor" în ultimele șapte luni, "Guriță" a mărturisit că va lăsa în spate trecutul său dinamovist după ce a preluat banca naționalei. 

"Voi privi echidistant meciul și jucătorii pe care îi voi selecționa la prima reprezentativă. De acum încolo nu mai am niciun trecut dinamovist, sunt selecționerul României, munca mea e să urmăresc toți jucătorii care pot fi în echipa națională. Dacă cei de la Dinamo vor fi în formă, îi voi convoca la națională. Dacă nu vor fi în formă, vor veni alții.

Vreau să văd acei jucători care au fost la echipa națională sau jucătorii de la echipa de tineret care pot ajunge la națională, mai ales că se apropie ziua în care trebuie să anunț jucătorii selecționați din Liga 1.

Trebuie să analizăm foarte bine adversarele noastre viitoare, deși avem puțin timp. Sunt jocuri importante care înseamnă mult pentru mine. Trebuie să ne pregătim bine partida și să punem toate lucrurile la punct. Vrem să învingem pe Kazahstan și să mergem în Danemarca pentru a juca de la egal la egal", a declarat Contra, la TV Telekom Sport.

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

  • Derby de România e azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO. Partida poate fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
126579464732030
Gica Corox  •  25 Septembrie 2017, 07:58

mai cosmine nu iti este oara asa rusine sa vorbesti?ti ai vazut cu sacii in car si acum te dai mare..iti spun sincer esti un antrenor de 2 bani si un leu in locul tau as tacea din gura

141550769780669
Elisabetu Constantin Jimblaru  •  24 Septembrie 2017, 23:46

A plecat tusea si a venit junghiu. Rednic . Andone. Olaroiu .unu din ei trebuia

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Septembrie 2017, 20:23
Postat de samertx pe 24 Septembrie 2017, 20:08

De ce este „lovitură pentru Dinamo”? Omul este selecționerul echipei naționale și trebuie să vă obișnuiți și voi cu asta. :))

Te-a facut sa dai click pe articol?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează