FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Contra: "Meciul cu Craiova e crucial pentru noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

"Guriţă" spune că eşecul în faţa Vasluiului este injust şi că următorul duel, cel cu Craiova, la Severin, va fi decisiv în privinţa şanselor la titlu.

"Am avut un penalti ratat şi patru-cinci ocazii clare de gol. Dar, dacă nu dai gol, nu ai cum să câştigi în faţa unei echipe care a dat un gol dintr-un henţ clar, pe care l-a văzut tot stadionul.

Vasluiul are o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, care se apără bine, dar care nu a avut nicio  ocazie de gol.

Noi am muncit, am alergat pe o căldură sufocantă, dar am pierdut şi trebuie să învăţăm din acest meci. Următorul joc, cel de la Turnu-Severin, va fi crucial pentru noi", a spus Contra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  30 Martie 2010, 20:35

pariu pe 1 solist. sunt polist dar hai sa nu ne amagim ca si cu vasluiul. Contra frate,parca jucati cu incetinitorul.nici o sansa sa-i bateti pe olteni.

stel1stu
stel1stu  •  30 Martie 2010, 14:24

ma guritza...daca nici anul asta nu luati tilul cand toate echipele tari nu joaca nimica e vai de noi...

 •  30 Martie 2010, 14:02

bai nesimtitule sa ti fie rusine ca l ai lovit pe Wesley cand nu se uita arbitrul la puscarie cu tine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează