FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra NU exclude plecarea de la Dinamo! Avertisment pentru conducere: "Sunt termeni clari!" » Ce spune despre națională și de ce au plecat 3 jucători

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 19:53

Cosmin Contra a explicat de ce au plecat Bumba, Busuladzici și Albin și a vorbit deschis despre posibilitatea de a pleca de la Dinamo. A recunoscut că este un termen limită până când Negoiță poate să-i îndeplinească cererile avute la discuția din această vară. 

"Ne uităm pentru transferuri, avem ceva discuții despre jucători, am mai vorbit cu cineva, dar nu a vrut să vină. Nu e ușor să găsim jucători de profilul pe care îl caut eu. Nu mai vreau cantitate, vreau doar calitate, care să ne poată ajuta.

Bumba și-a dorit să plece, pentru că nu voia să fie rezervă. Busuladzici m-a întrebat care e statutul lui la echipă după venirile lui Nascimento și Anton. E clar că statutul lui nu mai putea fi cel de anul trecut. Albin avea probleme personale, nu a dat randament, a fost cinstit și a trebuit să plece. Băiatul nu s-a bătut, nu a făcut nimic", a zis Contra. 

...despre posibila plecare: "Am niște clauze în contract, structurate foarte bine. Am vrut să mă asigur că lucrurile vor fi ok. Până acum s-au realizat anumite lucruri, mai sunt de realizat altele. În funcție de data până când trebuie întocmite și celelalte cereri, voi decide ce voi face. Sunt termeni puși în contract. Voi vedea dacă rămân sau nu.

Dacă vine o ofertă de la FRF mă voi așeza la masa negocierilor. Dacă aducem la un numitor comun, ok. Până să accept rolul de selecționer, voi vedea ce se va întâmpla. Trebuie să avem niște discuții. Dacă pot să îndeplinesc cerințele FRF, nu e nici o problemă", a zis Contra la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
ando89
ando89  •  29 August 2017, 22:32

O seară buna tuturor, mă bag la un film clasic. Ioane, dacă treci pe aici , o să incep cu Misery, 1990, Kathy Bates super. Apoi un The Deer Hunter. Si dacă mai rezist, vreau s-o revăd pe Angie Dickinson în Dressed to kill.

251809008486653
Ghita Ghee  •  29 August 2017, 22:23

Gsp=sclavi lu jiji:)))

251809008486653
Ghita Ghee  •  29 August 2017, 22:21

Gsp.ziar mincinos. Stergeti stirea nesimtitilor. Acum o ora a vb Contra la tv. A explicat ca totul e o minciuna . Nu sa intalnit cu Negoita de 2 saptamani jumate. Totul este o campanie anti Dinamo. A jurnalistilor gspisti. Rusinika.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează