FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Contra și Mutu îl bagă în ședință și pe Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 19:34

După ce azi i-au băgat în ședință pe dinamoviștii petrecăreți Ionuț Nedelcearu și Valentin Costache, Cosmin Contra și Adi Mutu vor discuta vineri cu Denis Alibec, atacantul lui FCSB care traversează și el o perioadă învolburată. 

"Nedelcearu şi Costache au fost chemaţi la Federaţie, unde au avut o discuţie cu Stoichiţă, Contra şi Mutu. Cred că s-au pus la punct anumite lucruri. Cred că au vorbit şi din experienţa lor, pentru că nimeni n-a fost sfânt în fotbal.

Cred că ei au suficientă experienţă să le explice lui Costache şi Nedelcearu de ce trebuie să se oprească din aşa ceva.

Iniţiativele de acest fel nu se vor opri. Va fi o discuţie vineri şi cu Alibec", a spus Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 Noiembrie 2017, 20:36

ce sa discute astia ba cu alibec? ba *** ce sa invatati voi? uite la dinamo rezultatul invataturilor voastre. NU VA E RUSINE?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103813200265666
Octavian Boran  •  01 Noiembrie 2017, 20:13

Contra..Nu.l uita pe Eric ca,mare greseala faci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează