FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contract fabulos pentru Gnohere » Un fost dinamovist anunță: "Suma oferită de Steaua la semnătură este uriașă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 11:05

Gnohere a creat tensiune la Dinamo după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea care expiră în această vară.

Atacantul francez, exilat la echipa a doua a lui Dinamo, este dorit cu insistență de Steaua, iar vârful nu a negat un posibil transfer la echipa roș-albastră.

Liviu Ganea, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Gnohere și a dezvăluit ce ofertă i-a făcut Steaua.

"Din câte știu eu, Steaua i-a oferit un salariu foarte mare. Din informațiile mele, lui Gnohere i s-a oferit 300.000 de euro la semnătură. Este o sumă mare foarte mare pentru aceste vremuri. Nu știu dacă se va face transferul.

Știu că și Dinamo i-a propus un salariu foarte mare pentru Liga 1. Din ce am înțeles, ar urma să încaseze 200.000 de euro net pe an, din salariu și bonusuri. La Dinamo, bonusurile sunt trecute în contract, nu sunt doar vorbe. La câte meciuri joacă el într-un sezon și la câte goluri marchează, Gnohere are șansa să încaseze bani mulți", a spus Ganea la DigiSport.

Gnohere, 28 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului  trecut și a devenit titular. Francezul a bifat 38 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat de 16 ori, oferind și 5 pase de gol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Septembrie 2016, 21:01

***, e atat de incantat, incat nu stie ca Gnohere mai are contract pana VARA viitoare ! :))))) " intelegerea care expira in aceasta vara " ????? Bine ma, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  18 Septembrie 2016, 16:46

Plictisitoare telenovelă...măcar dacă ar fi fost alt actor in rolul principal...de Kunta Kinte, varianta românească, m-am cam săturat.

samertx
samertx  •  18 Septembrie 2016, 16:26

:)) Nu știam că *** este egal cu trei steluțe. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează