FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contract uriaș pentru Gnohere! Cum răspunde Dinamo ofertei făcute de Steaua: "Atât va ajunge să câștige"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 15:02

Harlem Gnohere este în ultimul an de contract cu Dinamo și este dorit cu inistență de Steaua, care îi oferă un salariu mai bun.

Atacantul francez  de 28 de ani a început deja negocierile Dinamo, clubul dorind să îi exitindă contractul cât mai repede.

Negoiţă a avut zilele trecute o primă întrevedere cu fotbalistul, va mai urma o alta după meciul de diseară, de la Târgu Mureş, iar fotbalistul va primi o propunere salarială clară:

  • i se va dubla salariul de bază de la 5.500 de euro la 11.000 de euro
  • i se vor dubla bonusurile de gol şi de assist, acum cifrate la 500, respectiv 1.000 de euro, în funcţie de adversar, dacă Dinamo va câştiga un trofeu cu implicarea fotbalistului
  • i se vor mări bonusurile personale de performanţă, care presupun cucerirea campionatului sau a vreunei Cupe.

"Va ajunge la un câştig clar de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care va da măcar randamentul de până acum. Va depăşi graniţa celor 20.000 de euro pe lună dacă la anul Dinamo ajunge măcar în grupele Europa League", au transmis oficialii din Ştefan cel Mare. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (306)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2016, 16:10
Postat de larisa_i pe 12 Septembrie 2016, 15:52

Clauza de nerefuzat pentru bizon ar fi bonus de 1 mil de euro daca dinamo ajunge in grupele champions league.

in nici un caz. de 1 milion euro iti iei 2 atacanti la fel de buni. propunerile salariale evocate in articol mi se par foarte bune, in raport de conditiile financiare generale din Romania. si in raport de valoarea efectiva a fotbalistului in cauza. mai ramane ca el sa dovedeasca in continuare ca ramane un atacant de calibru si isi va incasa o mare parte din bonusuri, pe langa un salariu dublat la 11.000 eur. deloc neglijabil, pentru un atacant devenit vedeta la 27-28 de ani, cand a sosit in Romania. sa nu uitam ca Petrolul l-a refuzat initial, fiindca era foarte gras, greoi si nepregatit fizic. dupa 1 an si ceva arata a fotbalist, se misca mult mai rapid, este cu adevarat periculos in aproape orice faza a jocului. asta nu cumva i se datoreaza si clubului, nu doar lui ? deci, eu cred ca in final va semna un nou contract cu FC Dinamo. daca nu va semna, asta e, lumea are milioane de atacanti cel putin la fel de buni.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2016, 15:34
Postat de zecs93 pe 12 Septembrie 2016, 15:28

daca nici acum nu semneaza ghonhere inseamna ca e influentat sa plece de la Dinamo !!! Macar sper ca Palici sa ramana la Dinamo, daca asta si mevlja au refuzat !!!

in tarile subdezvoltate din europa de est fotbalistii migreaza nonstop. vin, isi fac putina carte de vizita si cum prind un varf de forma dispar ca magarii in ceata, in campionate unde sunt platiti foarte bine. oricum ei nu sunt chiar atat de valorosi, altfel nu ar ateriza prin Liga 1. chiar si in romania, principalele cluburi schimba anual liniile, vin si pleaca minim 10-12 jucatori. aceasta instabilitate nu exista in campionatele vestice, si mai ales in cele 5-6 campionate foarte puternice (anglia, spania, germania, italia, franta si chiar olanda sau portugalia, destul de stabile la nivelul loturilor). nu este cazul ca cineva care intelege si accepta acest fenomen sa dramatizeze prea mult la plecarea unui jucator sau altul. mai ales daca un jucator e doar bun, nu extraordinar de bun. eu cred ca nemec e mai atacant decat gnohere. are scoala fotbalului mare, gnohere la Dinamo a devenit cineva in fotbalul serios.

222861004751392
Nacaru Muresan  •  13 Septembrie 2016, 10:23

asta a demonstrat ca ciobanu e *** el a raspuns cu brio pana acum dorintelor ciobanului vezi meciul cu stoiea si cel de aseara daca asi fi in locul lui negoita la si trimite la a 2 pana termina contracul cu dinamo nu merita sa mai joace pt alb rosu mearga la *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (306)
Comentează