FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contracte duble

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

După Ropotan şi Pulhac, Adrian Cristea şi Cosmin Moţi vor discuta zilele acestea mărirea salariilor.

Conducătorii lui Dinamo îşi do­resc ca înaintea debutului de sezon să le ofere toate con­diţiile jucătorilor pentru a se putea concentra doar pe cîştigarea cam­pionatului şi a Cupei României Ti­mi­­şo­rea­­na.

După ce salariul lui Cristi Pul­hac şi cel al lui Adrian Ropotan au fost majorate la 70.000 de do­lari pe sezon, plus bonusuri, şefii vor purta o discuţie şi cu doi dintre cei mai buni jucători ai roş-albilor: Adrian Cristea şi Cosmin Moţi.

Cei doi internaţionali ai “cîi­ni­lor” vor semna noi angajamente pe cîte trei sezoane şi vor încasa con­trac­te aproape duble. Astfel, Moţi va primi 90.000 de dolari, iar Cris­tea va încasa 120.000 $ pe sezon! La aceste venituri se vor a­dă­uga primele de meci, dar şi cele de o­biec­tiv, astfel cei doi putînd a­jun­ge la cîştiguri substanţiale. Moţi cîş­­ti­gă momentan 50.000 de do­lari, iar Cristea 70.000 $.

Iordache la rînd
Şi Ilie Iordache va avea o întîlnire cu şefii zilele acestea, pînă la plecarea echipei în cantonamentul din Fran­ţa, programată pe 4 iulie. La el însă situaţia este mai delicată, şefii transmiţîndu-i că actualul contract, de 18.000 de dolari pe an , va fi ma­jo­rat doar dacă Rednic se va declara mulţumit de randamentul său în turneul din Germania. Ior­da­che a evoluat în toate partidele de verificare şi a marcat un gol.

Declaraţia zilei: IOAN PÎRCĂLAB, fost internaţional

“Decît să aducem străini de mîna a doua sau a treia, mai bine să-i plătim pe actualii jucători aşa cum merită! Cristea şi Moţi sînt superfotbalişti”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează