FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Contre după derby: Copos: "Aţi scăpat uşor!" / Borcea: "Ba voi!"

Costin Lazar, Lazar, Rapid
Costin Lazar, Lazar, Rapid

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Cei doi conducători s-au tachinat la finalul meciului pe tema scorului indecis.

Rezultatul de egalitate i-a făcut pe şefii celor două cluburi să-şi imagineze propriile scenarii. La final, George Copos şi Cristi Borcea s-au întîlnit în salonul de protocol, unde dinamovistul a văzut ultimele minute, la televizor.

"Aţi scăpat uşor în seara asta", l-a tachinat patronul Rapidului pe oficialul din Ştefan cel Mare. Borcea a reacţionat ironic: "Poate voi aţi scăpat uşor, fiindcă la 2-0 pentru noi credeai că se scufundă planeta". :)

Preşedintele executiv al lui Dinamo a continuat apoi pentru presă: "Trebuia să cîştigăm, normal că nu sînt mulţumit cu 2-2, după ce am condus cu 2-0. Probabil că dacă rămîneam în 11 am fi cîştigat lejer".

"La 2-0 ne gîndeam la victorie. Probabil că am fi bătut clar, dacă nu ne-ar fi cunoscut Andone atît de bine"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

"A fost un meci spectaculos, pe care l-am fi putut cîştiga dacă n-am fi ratat incredibil. E greu să mai prindem Europa League"
Lucian Răduţă, atacant Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  03 Mai 2010, 14:41

cand o sa inceteze borcea sa viseze la e.l. si c. l. este penibil, la fel si echipa niste maidanezi nenorociti cu aere de, sincer, frustrati "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul"borcea+badea fzr1923

 •  03 Mai 2010, 09:11

Si turcu ce-a zis , ca astai important .

 •  03 Mai 2010, 03:33

Darea afara a unui om adevarat,de la rapid,ma refer la fostul portar Marinescu,s-a razbunat acum.Am vazut inca de cand era mingea intre Cristea si aparatorul de la Rapid,ca "marele portar"Bornescu,era prea iesit din poarta,dar am sperat ca revine intre buturi urgent si nu va lua gol,dar sperantele mele au fost desarte.In continuare,as fi vrut,ca macar"cainii"sa castige,cu toate ca au o echipa de doi bani,d"a macar atunci as fi putut sa-l aud pe patron,cum mai justifica a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close