FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

Contre în vestiarul roș-albaștrilor » Fotbalistul care l-ar fi înfruntat pe Dică înaintea meciului cu Viitorul: "Haide, avem și noi familii"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 09:00

Deși nu e căpitan la FCSB, Constantin Budescu (29 de ani) pare să fie de departe cea mai autoritară voce din vestiarul roș-albaștrilor. 

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la finalul meciului FCSB - Viitorul 2-1 că Budescu ar fi avut un schimb de replici destul de aprins cu tehnicianul Nicolae Dică, în săptămâna premergătoare meciului cu campioana en-titre. 

Concret, antrenorul FCSB-ului le-ar fi solicitat  jucătorilor săi să efectueze în ziua de joi două sesiuni de antrenamente. Consternat, Budescu n-a fost de acord și l-a contrat pe Dică: "Haideți, ce naiba, avem și noi familii!"

Dică ar fi ascultat doleanțele lui Budescu, iar în cele din urmă FCSB a făcut un singur antrenament în acea zi, a mai precizat Rădulescu. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  12 Martie 2018, 20:59

Am ajuns de rasu curcilor la Dinamo si la Steaua fara antrenori si avem pretentie ca satem tari daca grupa din europa nu erea asa slaba ce *** faceam

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  12 Martie 2018, 20:52

Decebalus, Burebista sau Scorilo Rădulescu este un personaj comic dacă nu ar fi josnic. Omul nu are nicio calitate de ziarist, nu am văzut articole bune scrise de el, evaluări,analize, idei! Doar bârfe, zvonuri, un limbaj greoi, o exprimare demnă de Scânteia. O figura trista care nu a arătat niciun fel de aplecare pentru ziaristica, doar combinații aranjamente zvonuri bârfe. Un adevărat Decebalus al presei comuniste evadat din muzeu!

albalbastru72
albalbastru72  •  12 Martie 2018, 18:30

Stirea e adevarata dar nu e noua si nu e prima data cind se intimpla,probabil nici ultima.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close