FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Contre Stanciu - Dinu Gheorghe pe seama testelor anti-dopping la Dinamo - ACS Poli: "Ştiu că va fi control" vs. "De obicei sînt inopinate"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 11:34

Dinamo şi ACS Poli se vor întîlni azi în ultimul meci al etapei a IV-a.

Înainte de duelul dintre cele două formaţii, Daniel Stanciu, fost preşedinte la Dinamo şi actual preşedinte la  ACS Poli, a avut o contră cu Dinu Gheorghe, managerul general al "cîinilor", pe seama unor posibile teste anti-dopping la meciul de diseară.

"Noi nu am cerut control anti-dopping, dar ştiu că va fi. Nu are nici o importanţă de unde ştiu. Am şi eu sursele mele", a spus Stanciu la DigiSport.

"De obicei, aceste acţiuni sînt inopinate. Nu cred că cineva de la agenţia naţională povesteşte altora cînd sînt controale", răspuns Dinu Gheorghe.

Meciul Dinamo - ACS Poli Timişoara se va juca azi de la 21:00. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  03 August 2015, 18:33
Postat de jim_raynor pe 03 August 2015, 14:46

eu deseori ma intreb cum de ai nesimtirea sa comentezi in necunostinta de cauza... 1. la botosani nu joaca niciun jucator cu numele cristocea. 2. cei de la botosani au fost eliminati de legia varsovia 3. cu francezii au jucat cei de la asa tg mures 4. nici cei de la ASA n-au vreun jucator cu numele cristocea. 5 demonstrezi ca de obicei ca esti ***!

Cine este fc botosani...au fost eliminati din EL nu mai conteaza de cine, au fost morti pe teren, in EL nu te dopezi, iar faptul ca au alergat cum numai dinamovistii in vremurile de glorie sau cfr-istii o mai faceau facandu-l pe Michael Bolt sa moara de invidie. Intradevar jucatorul este care se arunca ca in piscina la fiecare atingere era croitoru si nu cristocea(la ce valoare are nu conteaza numele), si care a obtinut in urma celor 5 simulari tot atatea cartonase galbene pentru jucatorii stelisti care-si permiteau sa-l atinga. Sa nu mai vorbesc de intrarile lui Martinus, Ngadeu si Costin, cate 4-5 de fiecare la limita intre galben si rosu(pentru persoanele cu minim de cunostinte fotbalistice si cu minim bun simt). La presupusul fault la Batin, trebuie sa fii un fel de istvan kovacs al lui a.s.a. sa dai penalty pentru asa ceva iar faptulca jucatorii botoseneni in frunte cu croitoru care are parca 35 de ani si care normal joaca maxim 60 de minute au alrgat in draci peste 10 km...face imposibila varianta ca era doar simpla pregatire fizica, in EL fiind niste impiedicati care ajungeau totdeauna al doilea la minge. Cu alte cuvinte, tudor L-A AVERTIZAT PE GROZAVU sa isi potoleascas jucatorii, sa nu mai intre la rupere la care fostul fcdb-ist i-a raspuns indolent si la bagat la mamicuta lui.Alexdin, invata sa scrii corect, sa te exprimi, sa folosesti semnele de punctuatie si dupa aceeea sa te bagi in sreama cu mine. Pana atunci esti doar un seminalfabet cu adn in fcdb...sau invers

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 August 2015, 16:35

Pentru Rian Berthold. Esti unul din cei care ar trebui scolit in legatura cu taina ( pentru tine) numita fotbal.Comentariul tau este de o prostie aproape la fel de mare ca si celebrele "consideratii" ale lui GIGA.

1620283754874184
Lian Berthold  •  03 August 2015, 16:19

Problema e la Recaş, nu la Dinamo + în această cheie trebuie citită declaraţia. Să nu uităm că acum 2 ani, Recaşul ş;i Ceahlăul au fost cele 2 echipe care au declarat că "se vor inspira din metodele de antrenament ale lui Reghecampf" - a se citi "vor folosi ceiuţul fermecat". Pesemne că au rămas cu ideea asta fixă ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează