FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Conturi GOALE! Banii din drepturile TV provoacă un nou scandal în Liga 1: șefii se acuză între ei

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 17:44

Poli Iași a primit banii din drepturile TV, dar în cont nu va rămâne nimic din cauza datoriilor. Situație pentru care președintele executiv Adrian Ambrosie îl acuză pe directorul general.

Moldavii au primit de la Ligă (LPF) a doua tranșă din drepturile TV, în valoare de 600.000 de euro. Însă banii vor dispărea rapid din contul clubului, în condițiile unor datorii cifrate la aproximativ 1,4 milioane de euro, conform președintelui executiv Adrian Ambrosie.

Din ei tocmai s-au plătit salariile pe decembrie și trebuie returnat împrumutul de 160.000 de euro, luat pentru a le achita pe cele pe noiembrie. Totodată, mai sunt de lichidat, urgent, datoriile către unii furnizori și cele la stat.

„Astea din urmă sunt neplătite din septembrie”, susține Ambrosie, care-l acuză de situația precară pe directorul general, cu care se află în conflict: „Ăsta-i managementul făcut până acum de domnul Horia Sabo!”. 

700.000 €e cuantumul veniturilor pe care Sabo susține că le-ar fi generat la club în 6 luni, împreună cu echipa lui managerială

Vezi și: 

VIDEO Cristiano Bergodi face radiografia Ligii 1: „Campionatul e mai slab decât în 2005” » Ce spune de lupta la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Ianuarie 2019, 11:37
Postat de martinpen pe 24 Ianuarie 2019, 19:50

Poate scrieti si de imprumutul Astrei de la fcsb... In contul drepturilor tv, Astra a luat bani de la fcsb. E corect pentru 2 adversare ca una sa fie creditoare?

De ce sa nu fie???poate era mai bine sa fie excluse din liga 1!daca n-ai bani,stai si te uiti!

martinpen
martinpen  •  24 Ianuarie 2019, 19:50

Poate scrieti si de imprumutul Astrei de la fcsb... In contul drepturilor tv, Astra a luat bani de la fcsb. E corect pentru 2 adversare ca una sa fie creditoare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează