FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Conturile Timişoarei au fost blocate!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2010 00:00

Finanţele publice au blocat ieri conturile clubului pentru neplata sumei de un milion de euro, datorii la bugetul de stat de anul trecut.

ANAF Timiş a încolţit ieri Poli Timişoara, activitatea clubului fiind blocată pentru o datorie de un milion de euro cu penalităţi la bugetul statului, restantă din 2009. Deşi bănăţenii şi-au achitat toate obligaţiile fiscale pe anul în curs pînă la 31 mai, o condiţie obligatorie pentru dosarul de licenţă, finanţele locale au poprit conturile clubului, stîrnind mînia oficialilor. "Nu mai înţeleg nimic din ce se întîmplă în acest oraş. Noi am făcut o adresă către Finanţe de reeşalonare pînă la 31 decembrie 2010, conform Ordonanţei de Urgenţă 92/2009. Am cerut lămuriri la Ministerul de Finanţe, am primit un punct de vedere autorizat că ne încadrăm în categoria celor care pot beneficia de reeşalonare, dar softul şi funcţionarii de aici au alt punct de vedere. Am încercat 8 ore să-i lămuresc că greşesc în demersul lor, dar deliberează de două zile şi noi sîntem blocaţi. Sînt extrem de mîhnit", a spus directorul general, Gheorghe Chivorchian.

Pierd Europa?
Patronul Marian Iancu a lăsat să se înţeleagă că Poli ar putea să nu participe în Europa League. "Nu mă mai interesează nimic, nici Europa League, nici tragerea la sorţi. Dacă mergem, bine, dacă nu, asta e. Cît timp există o atmosferă ostilă, fotbalul nu mai reprezintă o prioritate. Se merge de pe o zi pe alta şi, cînd va fi să se tragă obloanele, se vor trage. Lumea trebuie să ştie că fotbalul nu are viitor în Timişoara. Nu vreau să mă mai cert, vom face publice documentele şi veţi înţelege", a conchis Iancu.

400 de mii de euro au plătit bănăţenii taxe către bugetul statului conform propriilor declaraţii în 2010

1,6 milioane de euro e datoria care s-a acumulat în dreptul clubului bănăţean din 2009, incluzînd şi penalităţile

"Eu am linişte în rest. Fotbalul e singurul meu stres şi pentru ce? Nu fac nimic, vom vedea ce o să fie"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mariusarad
mariusarad  •  18 Iulie 2010, 20:29

Flava,va mai fi revolutie la Timisoara cand va face plopul(Laszlo Tökes) pere si rachita(UDMR-ul) micsunele!O adevarata revolutie e altceva iar fara ajutorul politicului nu va fii revolutie niciunde!Cica la Timisoara a fost revolutie!Cine mai crede asa ceva?Doar voi,asa cum credeti ca sunteti ´´fruncea´´!Sunteti jalnici!

cluejean
cluejean  •  16 Iulie 2010, 14:35

Singurul organ statal care sa mai stea de vorba cu Jabba e DNA. Primaria si altii sa-l evite daca nu vor sa ia teapa (din nou)!! Sper ca Poli sa gaseasca un alt finantator care sa refaca imaginea putreda a clubului creat de Jabba. Timisorenii merita sa aiba un club respectabil!

florinch
florinch  •  16 Iulie 2010, 11:29

Nu administratia locala este de vina la Timisoara,nici ANAF,ci Iancu.Poli este singurul club din Romania care a luat foarte multi bani de la primarie,iar Iancu nu a bagat bani ci a ciordit din ce a primit clubul.Daca nu credeti faceti socotelile si veti vedea:Prrimarie+drepturiTv+transferuri-datorii=ciordeala.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează