FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

A apărut dialogul complet dintre Tamaș și Nicolae Constantin: „Rămâne între noi, Gabi!” » Ce oficial al Petrolului e jignit de fundaș

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul. FOTO: Imago
Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 21:22 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 21:44

Înregistrarea completă a convorbirii telefonice dintre Gabriel Tamaș (38 de ani) și Nicolae Constantin (48 de ani), cea care a dus la plecarea fundașului de la Petrolul, a apărut în spațiul public. 

O convorbire telefonică presărată cu jigniri din partea lui Gabriel Tamaș a zguduit lucrurile la Ploiești. Dialogul în care fundașul îi înjura pe suporteri și pe oficialii Petrolului a fost distribuit chiar de antrenorul Nicolae Constantin. 

Tamaș e sfătuit să-și dea în judecată antrenorul » Ce daune poate cere după ce a fost înregistrat, iar convorbirea a devenit publică
PETROLUL
Tamaș e sfătuit să-și dea în judecată antrenorul » Ce daune poate cere după ce a fost înregistrat, iar convorbirea a devenit publică

În varianta integrală publicată astăzi de playsport, Constantin l-a asigurat pe Tamaș în trei rânduri că discuția va rămâne una privată. Fundașul l-a jignit în termeni duri pe Costel Lazăr, președintele echipei.

Cele mai importante pasaje ale convorbirii dintre Gabriel Tamaș și Nicolae Constantin

  • Tamaș: I-am chemat la o masă pe jucători, n-au venit decât vreo 7-8. Retrogradăm!
  • Constantin: Da, mă, Gabi, da!
  • Tamaș: Ce faci, mister?
  • Constantin: Uite, în pat! Mă hodin!
  • Tamaș: Nu mai vin mâine.
  • Constantin: De ce, mă?
  • Tamaș: Nu mai vreau.
  • Constantin: Haide, mă! Ai înnebunit la cap!

    ...
     
  • Tamaș: Eu de ce vreau să-mi iau 1-2-3-4-5 zile libere? Pentru că a fost o chestie pe care am pus-o pe grup să venim să facem o masă și n-au venit decât 6-7-8 jucători din câți p*** mea suntem noi în grup. Înțelegi? Nu că masă, am vrut să stăm și noi cu prietenele, cu nevestele, să avem și noi un grup. Asta e singura chestie care pe mine mă deranjează. Nu cred că vom ajunge undeva. Știi unde vom ajunge? La retrogradare! Asta ți-o spun sincer, pe inima mea. Acum l-am sunat pe boschetarul ăla, cum îl cheamă? Că pentru mine e boschetar. Ăsta, Costel Că***, Lazăr sau cum îl cheamă.
  • Constantin: Tu n-ai venit pentru el la echipa asta.
  • Tamaș: N-am venit pentru el, dar l-am sunat pe el. Păi, vezi, că dacă vrei să ți-o spun acuma și cu Claudiu Tudor de față, și cu el de față, cu toate clauzele mele, că n-am vrut să sar la cap și nu știu ce. Eu puteam să plec în iarnă. Da? Dacă vreau s-o iau așa, dar am zis stai că fac treabă, că fac, tac, muncesc, p*** mea. Dar nu poți așa ceva! Mister, chiar nu poți! Jur! Dar treaba lor!
  • Constantin: Băi, toată lumea e supărată, Gabi!
  • Tamaș: Dar nu e supărată! Dați-i în p*** mea de fani, că să moară mama…

    ...
     
  • Tamaș: Mâine la prânz dă, bă, o masă! Dă-o-n p*** mă-sii! Lasă antrenamentul! Dă-l în morții lui de antrenament!
  • Constantin: Nu! Trebuie să facem antrenament. Nu se poate. E ăla cu prevenția, cu alea, e important. Avem timp și de masă.
  • Tamaș: Da, ai dreptate. Atunci lung de linie și sprinturi crezi că ne ajută pe noi?
  • Constantin: Hai, mă, n-o mai da în lung de linie și sprinturi! Am făcut eu să jucăm lung de linie? Jucăm lung de linie pentru că n-avem curaj să jucăm cu pase scurte. Am făcut eu săptămâna trecută un lung de linie? O singură dată am făcut, înainte de meciul cu Farul, că veneau ăia om pe om și rămânea spațiu liber.

    ...
     
  • Tamaș: Dacă vrei s-o spunem așa, pe românește, și azi la ședință... Las-o-n p*** mea, că am dezamăgit suporterii. Eu vreau să câștig. Eu, ca fotbalist, vreau să câștig, pentru că așa câștig bani. Lăsați-mă, frate, că toată lumea… Dar cine p*** mea sunt suporterii ăștia, mă? Mă, cine sunt suporterii ăștia? Nu înțeleg românește.  Sunt 50.000? Aduc 100.000 de prieteni și îi acopăr. M-au disperat suporterii ăștia. Toată lumea numai de suporteri. Mă cac pe ei. Chiar mă cac pe ei. I-am chemat și le-am spus. Mă cac pe voi. Nu mai vin, Mister, mâine și nu știu dacă mai vin poimâine. Sincer ți-o spun ție! M-am certat cu Costel Lazăr, i-am zis că-mi bag p*** în mă-sa, că e un boschetar pentru mine. Dacă el știe să vorbească cu mine și eu știu să vorbesc cu el. El e un cărător de acte și atât.
  • Constantin: OK, ești liber mâine tu! Te aștept poimâine!
  • Tamaș: Mister, eu îmi iau liber când vreau eu și nu-mi trebuie liber de la nimeni. Eu am venit să vă ajut. Văd că nu vă ajut, hai să reziliem și lăsați-mă dracului în pace! Eu chiar n-am treabă. Vreau să vă las să vă faceți treaba cum vreți voi. Sună-l acuma pe Costel Lazăr, să-mi rezilieze mâine contractul. Oricum în iarnă plec! Ești nebun la cap?
  • Constantin: Păi, na, dacă nu poți, vorbești tu cu ei. N-am ce să vorbesc eu cu Costel Lazăr, să-i spun. Ce vorbesc eu cu tine rămâne între noi. Eu nu sunt să dau într-o parte, una și alta. Ce-am vorbit noi în seara asta rămâne între noi.
  • Tamaș: Mister, tu ești antrenorul, mânca-ți-aș p** ta, nu sunt eu, eu vorbesc cu tine, tu vorbești cu ei, eu nu pot să…
  • Constantin: Gabi, chestiile astea, că tu vrei să pleci și astea, n-am cum să vorbesc eu, să-i spun lui Costel, vezi că vrea Gabi să plece. Vrei să pleci? Mergi și vorbești tu cu ei. Eu îți spun că ce vorbim noi aici rămâne strict între noi. Mai departe nu se duce. C-așa mi se pare normal. Când vrei să vorbim de față cu toată lumea, vorbim de față cu toată lumea, nu-i problemă.

Prima reacție a lui Gabi Tamaș, după înregistrarea în care înjură suporterii lui Petrolul: „Cuvinte scoase din context”

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni. 

Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere”, s-a scuzat Tamaș.

VIDEO Dialog scandalos între Gabriel Tamaș și Nicolae Constantin

Citește și alte știri din Liga 1: 

VIDEO+FOTO Atacantul dorit de FCSB, meci de coșmar în Liga 1! Și-a bătut joc de un penalty și a fost eliminat

Primii doi jucători dați afară de Becali, după umilința cu Silkeborg: „Nu mai au ce căuta la noi!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
niciolaie
niciolaie  •  15 Octombrie 2022, 17:57

Am înțeles, comentariile cu menționarea termenului e defecare sunt cenzurate. În articol este voie. Să mă defechez pe moderarea voastră.

kingme
kingme  •  15 Octombrie 2022, 11:34

Multi care au probleme cu bautura se supara ca nu vin ceilalti sa bea cu ei.Tipic pentru ei si dupa incep sa injure,sa batjocoreasca etc.Unii au inteles ca asta vroia sa uneasca echipa,nici vorba doar apucaturile specifice bauturii.Pai cum sa unesti echipa daca tu iti injuri coechipierii si pe familiile lor si apoi vrei sa-i inviti la masa?ba mai si impingea coechipierii prin vestiar.Nae nu a facut de capul lui asta,toata echipa se saturase de asta.Ca retrogradeaza,retrogradeaza asta e,nu este sfarsitul lumii dar nu stai la cheremul unuia ca Tamas.Ma distreaza cum dintre toti ziaristii s-a trezit Buzarin sa il apere :)

Karl666
Karl666  •  15 Octombrie 2022, 08:09

Tamas e printre *** A facut bine Nae ca a dat la presa convorbirea cu el, omul asta va ajunge un falit si un ratat. Ar trebui sa se lase de fotbal si sa stea in terapie psihologica vreo 3 ani. Sa se duca la *** Vai de capul lui! ***. *** ***, rar mi-a fost dat sa vad. Nae - succes pe mai departe! Iti ureaza o gagica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează