FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos a uitat de retragere :D

George Copos, Copos, Rapid
George Copos, Copos, Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Copos nu mai vorbeşte de vînzarea clubului şi face planuri de viitor pentru Rapid

După telenovelele "Fathi Taher" şi "Lutz Stache", George Copos pregăteşte megaproducţia "Rapid campioană"! Şeful din Grant e mai aproape ca oricînd de echipă, mergînd la Pro Rapid cel puţin o dată pe săptămînă pentru a discuta cu jucătorii, şi face promisiuni: "Să vedeţi ce echipă vom avea! Vreau să aduc încă trei fotbalişti de mare valoare, vom defila în campionat".

"Ando stă 20 de ani în Giuleşti"
Patronul se gîndeşte şi la viitor şi spune că e dispus să facă orice pentru a nu-l pierde pe Ioan Andone: "A demonstrat că e un antrenor foarte bun. A făcut minuni la Rapid într-o perioadă scurtă şi vreau să-i prelungesc contractul. Sînt gata să semnăm pe 20 de ani!".

A plătit licenţa
Pentru a putea evolua şi la anul în Liga I, giuleştenii erau obligaţi să plătească 5 milioane de euro, atît cît datorau la 31 decembrie 2009. Iniţial, Copos a încercat să obţină un credit de la bancă pentru a achita, însă pînă la urmă a scos banii din buzunarul său. "Am rezolvat problema cu licenţa, domnul Copos a plătit tot. Nu a fost nevoie de nici un împrumut, a dat dînsul de la el", a spus Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

15 ani au trecut de cînd George Copos a devenit acţionar majoritar în Giuleşti

2 titluri de campioană, 4 Cupe ale României şi 4 Supercupe a cucerit Rapidul de la venirea lui Copos

"Decizia mea de a vinde clubul e irevocabilă. Planeta se scufundă şi nu mai pot să susţin singur echipa"
George Copos, pînă la venirea lui Andone

"Ioan Anonde va fi Alex Ferguson din Giuleşti. Îşi va încheia cariera la noi. Împreună vom face o superechipă"
George Copos, 29 aprilie 2010

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  02 Mai 2010, 11:51

Mai, Georgica nu poti lua si tu exemplu lui Bucsaru de la Urziceni sa ai mai multe rezultate si mai putine iesiri in presa cu tot felul de tampenii mai rau decat razbuinicul luminii? ce naiba ne faci organizatia de UTC. de ras!

 •  01 Mai 2010, 22:36

vrei sa faci ceva? Infinteaza mai multe grupe de copii si juniori

 •  01 Mai 2010, 12:35

altu care se contrazice mai des ca schimbatul chilotiilor.....NU MAI VREAU DECLARATIILE LU BECALI SI LU COPOS...sunt scarbit!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează