FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos aleargă după Nikolici » Atacantul Stelei este dorit în Giuleşti

Stefan Nikolici ar putea schimba echipa din vară
Stefan Nikolici ar putea schimba echipa din vară

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 23:25

George Copos a vrut să le dea o lovitură steliştilor chiar înaintea derby-ului de diseară. Patronul Rapidului l-a sunat pe Marian Iancu pentru a negocia transferul definitiv al lui Stefan Nikolici (22 de ani).

Tratativele nu s-au materializat din cauza preţului fixat de timişoreni: 750.000 de euro! Aceeaşi sumă trebuie să o achite şi Steaua dacă se decide să-l păstreze pe atacantul de 22 de ani.

Chiar dacă Becali a spus că nu-l mai vrea în Ghencea, bănăţenii trebuie să aştepte finalul lunii mai pentru a-l vinde, deoarece atunci expiră termenul pînă la care roş-albaştrii pot beneficia de clauză, ei avînd prima opţiune.

Marian Iancu si-a exprimat aseară poziţia la Dolcesport: "Din punct de vedere al Timişoarei, cea care deţine drepturile federative ale jucătorului, Nikolici este jucătorul Rapidului. Am fost căutat de domnul Copos şi ne-am înţeles." Citeşte AICI mai multe.

Gigi s-a supărat pe Copos şi nu vine la derby

Patronul Stelei a anunţat că nu se va duce la derby şi că jucătorii Stelei nu vor primi nici un bonus la victorie: "Nu mai dau nici o primă, nici pentru derby. Eu i-am zis lui Copos: "Nu vin în ţigănia aia la tine". Răzvan Lucescu e antrenor bun, scrie pe el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
plischi
plischi  •  03 Mai 2012, 08:50

nu este cu nimic mai bun decat sburlea, insa acesta din urma este introdus cate un sfert de ora la sapte etape si daca in acel interval de timp nu da doua boabe, o bara si-un zambet catre sefi nu mai prinde echipa. rapid avea candva o trupa care-ti incanta ochiul, desi era pe locul pe locuri de mijloc, iar asta denota ca la cat de urat joaca acum si cu toate astea are sanse la titlu, reprezinta si el oglinda ligii care suspenda un teren pentru ca fetele i-au oferit pasarici unui om devotat familiei pana-n intesticule.

bozgor
bozgor  •  29 Aprilie 2012, 13:08

jiji ramane la stana se recreaza si se roaga

primarutheone
primarutheone  •  29 Aprilie 2012, 13:05

Draptor, de as fi fost in locul tau m-as fi abtinut de la comentarii de genul. Nu de alta dar voi cand ati scos capul in Europa v-ati luat-o grav de la pseudo-echipe de genul 17 Nentori sau NEC Nijmegen. Noi macar am eliminat Hamburger SV sau Hertha. In plus de asta, ati furat-o si sub Pietricica acum, deci gura mai mica si vedeti-va de echipa voastra. PS: De ce il injuri pe Danciulescu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează