FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos e de acord să-l cedeze pe Bozovici la Steaua, galeria se opune: "Jos mîna de pe el!"

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 09:12

Galeria Rapidului face presiuni asupra conducerii şi a lui Sabău pentru ca fundaşul stînga să nu fie vîndut şi să revină în primul "11"


Cei aproximativ 2.500 de fani care au venit la partida din Cupa României cu Olimpia Satu Mare au ignorat eşecul suferit la începutul săptămînii de favoriţii lor împotriva Stelei (0-1). I-au încurajat pe jucători, ba chiar unora le-au şi scandat numele. Ioniţă, Renan, Ciolacu şi chiar Pancu, fotbalist ce a fost doar spectator joi seara, şi-au auzit numele strigat de cîteva ori.

Totuşi, cel mai aclamat rapidist a fost Bozovici, unul dintre favoriţii galeriei! După ce patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat că-l vrea din iarnă în Ghencea, iar Sabău l-a trecut pe muntenegrean pe linie moartă imediat ce a aflat că acesta a petrecut în club după succesul cu CFR Cluj, suporterii alb-vişinii se tem că idolul lor e forţat să plece la Steaua!

N-ar vrea la Steaua
Motivul? Surse autorizate susţin că Becali are acceptul verbal al lui Copos pentru a-l ceda pe muntenegrean în iarnă, iar jucătorul a aflat şi s-a plîns suporterilor.

Cu Satu Mare, galeria a încercat şi a reuşit să le transmită şefilor din Giuleşti şi lui Ovidiu Sabău un semnal clar: "Vă susţinem în continuare, dar Bozovici trebuie să joace!". Fundaşul stînga a simţit şi el susţinerea galeriei şi, în minutul 59, cînd a fost înlocuit, Bozo s-a întors spre peluză, i-a salutat pe fani şi a sărutat de 5 ori stema Rapidului de pe tricou în aplauzele fanilor!

A scăpat de echipa a doua
După meciul cu Steaua, Sabău a decis să-i trimită la "satelitul" din Liga a 3-a pe Pavlovici, Burcă şi Apostol, dar se pare că pe lista sa era şi Bozovici. Muntenegreanul a evitat să se antreneze cu formaţia secundă, după ce liderii de galerie l-au sunat pe Copos şi l-au ameninţat că vor protesta pe stadion dacă favoritul lor va fi îndepărtat din lot.

De la înmormîntare pe gazon
Bozovici a fost mai tot timpul apreciat de suporterii din Grant, însă începînd din primăvara acestui an a devenit unul din idolii galeriei! Pe 7 aprilie, în dimineaţa meciului cu CFR Cluj (5-0), Bozo a aflat că mama sa a decedat, însă în loc să plece acasă, i-a cerut lui Răzvan Lucescu, antrenorul de atunci, să fie titular! Tehnicianul a acceptat, iar Bozovici a fost unul dintre cei mai buni rapidişti oferind o pasă de gol şi, la final, a părăsit terenul cu lacrimi în ochi. A doua zi a plecat să-şi înmormînteze mama, dar a revenit şi în următoarea etapă, cu Sibiu (3-0), a fost iarăşi titular.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  30 Septembrie 2012, 16:31
Postat de the_cezar pe 29 Septembrie 2012, 16:37

da,doi circari

asa ziceau si de teixeira dar se rugau la divinitate sa vina la ei

nedy_niculae21
nedy_niculae21  •  30 Septembrie 2012, 16:20

respect bozovici!!!

warragh
warragh  •  29 Septembrie 2012, 20:02

sa le fie rusine lui copos si sabau daca stirea e adevarata. si copos sa inceteze sa mai incerce sa vinda jucatori la steaua. daca el chiar vrea sa slabeasca mai mult rapidul macar sa vanda jucatorii afara nu la rivale

Vezi toate comentariile (71)
Comentează