FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos face anchetă pentru Despotovici

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Copos consideră că s-a păcălit cu Despotovici şi vrea să afle cine a insistat pentru atacantul sîrb

Patronul rapidist se simte înşelat la transferul lui Ranko Despotovici şi a declanşat o anchetă internă pentru a afla care a fost preţul real al sîrbului. George Copos nu crede că sîrbul de 25 de ani îşi justifică banii plătiţi pentru el, 1,25 milioane de euro, şi are impresia că valoarea jucătorului a fost crescută artificial. Surse din anturajul finanţatorului giuleştean au dezvăluit că acţionarul rapidist l-ar fi însărcinat pe impresarul Florin Iacob să se intereseze dacă preţul lui Despotovici este cel real sau a fost păcălit.

Mai mult, Copos nu înţelege cum a reuşit fotbalistul să iasă golgeterul Serbiei pe vremea cînd evolua la Vojvodina Novi Sad. "Am dat aproape 1,5 milioane pe un jucător care nu leagă trei pase. Cum o fi fost el cel mai bun marcator în campionat, cînd la noi a marcat un singur gol în 7 partide? Cred că aveam atacanţi mai buni în lot", s-a plîns Copos apropiaţilor. Ciudat este că la prezentarea lui Ranko patronul din Grant a spus că el este cel care l-a remarcat şi l-a vrut în Giuleşti!

"Eu l-am descoperit pe Despotovici. Eram răcit, îmi curgeau ochii şi nu mă puteam ridica din pat. Am stat mult pe internet şi aşa l-am găsit pe Ranko"
George Copos la prezentarea lui Despotovici

"Mă aşteptam la mai mult de la Despotovici. Eu tot mai cred că are valoare, dar şi el trebuie să înceapă să arate cum a cucerit titlul de golgeter în Serbia"
Mircea Rednic

180 de mii de euro cîştigă Despotovici pe an, de 5 ori mai mult decît Burdujan, golgeterul lui Rapid în acest sezon, cu 8 reuşite

Refuzat de Iaşi
În urmă cu un an şi jumătate, Ranko Despotovici a fost propus de impresarul Florin Iacob la Poli Iaşi. Pentru a-şi asigura serviciile atacantului sîrb, ieşenii ar fi trebuit să plătească doar 200.000 de euro. "L-am vrut pe Despotovici, dar nu am avut bani să plătim pentru el", a spus Ionuţ Popa, antrenorul lui Poli Iaşi.

Zotta a negociat
Cel care a purtat discuţiile cu oficialii lui Vojvodina a fost Constantin Zotta, directorul general al Rapidului. La vremea respectivă, Grigore Sichitiu nu se întorsese încă în Giuleşti, iar Copos l-a mandatat pe Zotta să discute cu clubul sîrb. Rapid s-a luptat pentru Despotovici cu Steaua Roşie Belgrad, dar oferta sîrbilor nu a depăşit 800.000 de euro.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (27)
 •  21 Februarie 2008, 21:49

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie R,E,F,E,R,R,E,R, SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 21:43

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 20:14

Bai cacaciosilor,mai inventati mult stiri? Sa va ia naiba de idioti si mincinosi !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează