FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos i-a scris pe blog Mariei Andrieş: "Sînteţi o femeie rea" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 15:23

Patronul Rapidului, George Copos, i-a scris azi pe blog editorialistei Gazetei, Maria Andrieş, ca răspuns la articolul "Mitul eternei vînzări a Rapidului".

Înainte de a-şi începe pledoaria, şeful din Grant a ţinut să specifice un lucru: "Vă împărtăşesc o convingere personală, bazată pe experienţa ultimilor ani care, aproape mereu, ne-au situat pe poziţii adverse, care v-au determinat să mă denigraţi în permanenţă. Doamnă Andrieş, cred cu sinceritate că sunteţi o femeie rea".

Citiţi aici reacţia completă a lui Copos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
reality
reality  •  22 Noiembrie 2012, 08:43

da, da, da... e buna asta, parca vad reclama aia de la film..... "baaad robot" :D . Oricum e instructiv sa vezi toate aceste lupte si spleenul revarsat dintr-o pozitie neutra ca a mea. Si muuuulte treburi sunt de o penibilitatea crunta, de la unele articolase de prin ziare pana la penibilitatea in care se coboara si se comporta unii maaaaari patroni de cluburi care sunt 200 % vinovati pentru modul cum merg cluburile lor subfinantate. E pacat de sportul romanesc in general ca nu prea are cine investi in el.

entziu
entziu  •  22 Noiembrie 2012, 08:42

Dle Copos, cred cu sinceritate ca sunteti o mica prefacuta perversa.

sexilian
sexilian  •  22 Noiembrie 2012, 08:18

dute cucoana la can can

Vezi toate comentariile (33)
Comentează