FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos iese la atac: "Ce face Becali e calomnie mîrşavă! Un bădăran!"

Copos a luat atitudine după declaraţiile date de Becali
Copos a luat atitudine după declaraţiile date de Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 15:07

Sătul de atacurile lui Gigi Becali la adresa preşedintelui rapidist Dinu Gheorghe, George Copos intervine. Patronul Rapidului critică vehement atitudinea lui Becali şi îşi exprimă sprijinul total faţă de "Vamă" printr-un comunicat oficial remis azi pe site-ul clubului.

"Niciodată nu mi-au plăcut disputele fără sens, mai ales cele purtate la un nivel suburban. Trebuie să fie o măsură în toate. A glumi cu un prieten e una, a îl jigni, e alta. A pregăti mediatic un joc important - aşa cum face întotdeauna "atoateştiutorul în toate" Gigi Becali - e una, dar a calomnia mîrşav o persoană de prestigiu din fotbalul românesc este alta. A fi glumeţ, este una, a fi bădăran este alta.

VEZI AICI CE A SPUS BECALI DESPRE DINU GHEORGHE!

Dacă cineva atacă într-un mod brutal, nejustificat şi complet neîntemeiat un membru al familiei Rapid, cum păţeşte acum Dinu Gheorghe, este de datoria mea să ies în spaţiul public. Ceea ce "domnul" Gigi Becali afirmă în mod iresponsabil la adresa lui este o calomnie ordinară. Dezaprob energic afirmaţiile lipsite de conţinut ale lui Becali, făcute cu unicul scop de a tulbura şi învenina atmosfera lumii fotbalistice în preajma jocului important dintre Rapid şi Steaua. Orgoliul patologic al lui Gigi Becali are nevoie, mereu, de Prima Pagină. Aceasta este "cocaina" lui Gigi, care i-a creat dependenţa de publicitate ieftină şi mediatizare cu orice preţ", se arată în comunicatul semnat de Copos.

CITEŞTE COMUNICATUL INTEGRAL AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
osamafzr
osamafzr  •  17 Octombrie 2011, 21:53

si acum cineva sa-i traduca comunicatul de presa lui Becali , ca din cele spuse de Copos , Becali nu intelege nimic.

criselly99
criselly99  •  17 Octombrie 2011, 20:41

dar oare cat il vom mai suporta pe cioban sa-si bata joc de Rapiduletzul nostru... haideti fratilor noi suporterii peste el daca copos e un las !!! cum exista lege pentru noi la fel exista si pentru el...si daca nu se face nimic facem noi in modul "clasic" ! mori ciobane

teilandezu
teilandezu  •  17 Octombrie 2011, 20:25

Asa mai `neoplasmule` ( anagramat) , `a toate stiutor in toate . Cit ti-a trebuit sa reactionezi la spusele oierului ? Tu , ai onoare , ai demnitate , sau ai numai bani ? Banii , nu tin loc de toate astea . Un baiat destept spunea o data : banii pervertesc , schimba caractere . Asta daca l-ai avut cindva .Voi sinteti produsul plin de jeg , al societatii actuale , dar inmugurit in trecut .Tot ce a fost si este rau in trecut si astazi , s-a adunat in caracterele voastre .Comunicatul tau , este o incercare mizerabila de a salva aparentele . Falsule , nu pacalesti pe nimeni , nu sintem chear asa de prosti cum ne crezi .De aceea ai parte de `urari de sanatate` din partea tuturor rapidistilor .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează