FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos l-a laudat pe Herea, despre care crede ca "va face diferenta in jocul Rapidului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Rapidistii s-au inteles cu Constantin Iacov si au grabit prezentarea lui Ovidiu Herea. "E unul dintre cei mai buni fotbalisti din Romania!", l-a descris Copos pe mijlocasul ofensiv adus de la FC National. Herea a venit din Austria, din cantonamentul "bancarilor", special pentru prezentare. A stat linga Tamandare si Andrade, celelalte doua achizitii recente ale giulestenilor. "si Ovidiu e tot brazilian, doar ca el vorbeste limba romana", l-a complimentat patronul Rapidului pe fotbalistul in virsta de 22 de ani.

Amenintat la un moment dat de catre Iacov cu raminerea la FC National si un an petrecut in liga a doua, Herea e fericit ca revine sub comanda lui Bergodi, in Giulesti: "Cel mai important pentru mine este ca voi juca la un nivel inalt, pentru ca Rapid este o echipa de Liga Campionilor. Plus ca am ocazia sa lucrez din nou cu domnul Bergodi, care m-a promovat la National si stie cum sa ma puna in valoare".

"Nu mi-e frica de concurenta! stiu ca pot sa ajut Rapidul si voi lupta ca sa fiu in primul unsprezece"
Ovidiu Herea

"Iacov a tinut cont, pentru prima data, de binele jucatorului. Herea a avut oferte si de doua milioane de dolari, dar a fost lasat la Rapid"
George Copos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează