FOTBAL  »  Superliga  »  UN NU HOTARIT

"Copos m-a blocat"

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Rapid l-a vîndut pe Ionuţ Mazilu pe 4 milioane de euro, dar s-a opus ca şi Vladimir Bozovici să plece din Giuleşti

"Aşa este, au existat oferte, dar Copos a zis întotdeauna «Nu, nu, nu!». Rămîn la Rapid!", spune muntenegreanul. Bozovici a fost ofertat mai întîi de Red Bull Salzburg, apoi de Nurnberg, formaţii dispuse să plătească pînă la 4,5 milioane de euro pentru el, dar giuleştenii au declinat propunerile, deşi vara trecută au plătit doar 250.000 de euro lui OFK Belgrad pentru titularul postului de fundaş stînga din "naţionala" Muntenegrului.

Rednic se teme ca ratarea unul transfer în Bundes liga să nu-l afecteze pe Bozovici (26 de ani), dar fotbalistul susţine că "sînt fericit la Rapid, nu uit că m-a ajutat mult acest club! Acum sînt accidentat şi durerile de spate sînt groaznice, dar sper să-mi revin repede şi să ajut echipa să joace în Liga Campionilor!". Vladimir mai are doi ani şi jumătate de contract cu gruparea din Grant şi cîştigă 80.000 de euro anual, unul dintre cele mai mici salarii ale titularilor Rapidului.

"Respingerea ofertelor n-are cum să-mi afecteze performanţele! O să fiu la fel de determinat, 200 la sută pentru Rapid!"
Vladimir Bozovici

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
 •  03 Februarie 2008, 20:20

Multumesc Copos ca nu l-ai vandut pe Bozo. Nu te lua dupa acesti wankers care te fac zgarcit. Impotriva ta sunt multe de spus, dar daca judecam corect, faptul ca nu l-ai dat pe Bozo cand puteai sa faci un profit consistent in urma vanzarii lui, e o dovada ca iubesti Rapidul. FZR

 •  03 Februarie 2008, 18:09

mareste-i dq salariu zgarcitule k asa cum a plecat mazilu asa o sa plece si bozovic... pfff, st rapidist suta la suta insa trebuie sa spun k ce face copos este o mizerie..mie rusine cu asemenea conducere!!

 •  03 Februarie 2008, 16:09

in sfarsit un RAPIDIST adevarat nu k badoi sau rada, 2 ciobani unu din moldova si unu din oltenia...FORZZA RAPID...FORZZA BOZOVIC

Vezi toate comentariile (12)
Comentează