FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Copos: "Ne lipseşte Cesinha, sper să vină cât mai repede din Portugalia"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2009 00:00

George Copos crede că Rapidului îi lipseşte foarte mult Cesinha. "Este un rezultat echitabil, Rapid a avut o primă repriză mai bună, Steaua a avut-o pe a doua. Din păcate, fotbalul este extrem de trist fără spectatori. Au fost probleme cu mijlocaşii de bandă, ne lipseşte Cesinha, sper ca foarte repede el să vină din Portugalia. Altfel este Rapidul cu Herea şi cu Cesinha", a spus Copos.

"Organizarea jocului a fost destul de slabă în repriza a doua. Am câştigat totuşi un punct pe care îl adăugăm la zestrea noastră. De şapte ani nu am mai pierdut în Ghencea".

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (3)
maxx1923
maxx1923  •  25 Octombrie 2009, 23:11

cesinha????un mercenar care plange pe la usa ciobanului.sa ramana in portugalia,sa nu mai auzim de el.

ockiu
ockiu  •  25 Octombrie 2009, 23:00

steaua dinamo si rapid nu mai sunt de mult fruntea in romania ... e suficient sa te uiti sa vezi care sunt campioanele in ultimii ani si iti dai seama ce valoarea au steaua, dinamo si rapid. cat il priveste pe cecinia probabil si el face parte din gradinita lu` Copos!

stel1stu
stel1stu  •  25 Octombrie 2009, 22:28

stoichita si hizo sunt 2 antrenori modesti care antreneaza doua echipe TERMINATE....mai adaugam aici si ca dinamo e ZERO si tragem concluzia ca ROMANIA nu mai are fotbal / la asa CONDUCERI si asa ANTRENORI avem fotbal pe masura / TOTUL ESTE FOASTE TRIST

Vezi toate comentariile (3)
Comentează