FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos nu mai vinde Rapidul din cauza Anei-Maria Prodan!

george copos_ana maria prodan
george copos_ana maria prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2009 00:00

Finanţatorul Rapidului, George Copos, urma să susţină o conferinţă de presă astăzi. El nu a mai fost prezent, însă a comunicat prin preşedintele CA al Rapid, Ioan Taban, că vânzarea clubului către omul de afaceri Lutz Stache nu se va mai efectua.

Am făcut toate eforturile, am respectat manualul de vânzare al unei societăţi. Dl Stache a venit cu o problemă puerilă, două mailuri de la Ana-Maria Prodan. Acolo ne-a zis că sunt motivele din cauza cărora se retrage”, a spus Taban.

„Totul a picat deşi noi nu avem nici o problemă juridică, nici cu Taher. Toate condiţiile sînt îndeplinite, dar nu mai e nici o şansă. Nu stăm să-şi rezolve Stache probleme puerile şi personale”, a conchis Taban.

 

Neamţul Stache nu a reacţionat încă, dar a anunţat că o va face cît de curînd. Stai pe gsp.ro pentru a vedea primele declaraţii ale celui pe care George Copos îl numea "viitorul patron al Rapidului"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
maxone42
maxone42  •  16 Decembrie 2009, 23:04

Ei mai Doru5 , nu a crezut nimeni asta. Dar totusi maidegraba Rapidul decit steaua , sa fii sigur de asta. Oricum Stache nu a vrut decit sa se faca cunoscut in Rominia acum ca are niste afaceri aici si vrea sa-si mai deschida citeva. Si a reusit ce si-a propus , iata cum discutam noi despre el.

maxone42
maxone42  •  16 Decembrie 2009, 22:20

Usere "steaua1986forever" baga-te intr-o gaura in pamint si ramii acolo , pentru ca nici tu nu crezi ce zici. PRIMA echipa comunista a fost steaua, INVENTATA SI SUSTINUTA de catre comunisti si tu stii asta si mori de oftica pentru ca nu poti schimba "istoria" acestui club pe nume steaua. ISTORIA este UNA SINGURA si o stim cu totii indiferent ca iti convine tie sau nu. EJECT.

doru5
doru5  •  16 Decembrie 2009, 20:57

De fapt cum de ati crezut ca vine un neamt sa cumpere rapidul???

Vezi toate comentariile (39)
Comentează