FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Copos rupe tăcerea după ultima condamnare » Cu ce erou din mitologia greacă se compară ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 11:27

George Copos a reacţionat în premieră după condamnarea la 4 ani de închisoare cu executare primită în dosarul "Loteria" 1. Patronul rapidist a postat un comentariu pe blogul editorialistului GSP Decebal Rădulescu, la articolul "Noi, teroriştii în şlapi", şi pe blogul personal.

Copos face o comparaţie cu personaje din mitologia greacă.

"Eu, personal, nu sufăr atât de tare atunci când pierd, dacă am pierdut în luptă cinstită. Sufăr cumplit atunci când sunt nedreptăţit.

Îmi aduc aminte de mitul lui Sisif, mitologicul erou al grecilor antici. În urma unor întâmplări pe care nu le mai povestesc aici, Sisif a căzut în dizgraţia zeilor care, pentru îndrăzneala de a se socoti mai isteţ decât ei, l-au condamnat pe veşnicie să împingă un bolovan uriaş până aproape de vârful unui deal, fără a reuşi să atingă vârful acestuia. Imediat ce Sisif pare ca îşi termină cazna, bolovanul o ia la vale, iar munca trebuie luată de la capăt.

În ceea ce mă priveşte pe mine, mă văd împingând un bolovan la deal, de vreo şase ani, fără vreun rost şi fără vreo vină", scrie Copos.

Click aici pentru comentariul integral al lui Copos!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
tigruzzu
tigruzzu  •  08 Februarie 2013, 09:33
Postat de liviuandrei1986 pe 07 Februarie 2013, 12:57

MIMI STOICA - AFRODITA BORCEA - CERBERUL JIJI - CENTAUR COPOS - HERA SAVULESCU - APOLLO BADEA - GRIFON

Plus MACHE - ONAN :-)))

spivak
spivak  •  07 Februarie 2013, 16:55

Texte din astea avea şi boier Năstase, la tribunal, înainte de a fi trimis în pârnaie. Apă de ploaie.

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  07 Februarie 2013, 15:52
Postat de mosh_vishiniu pe 07 Februarie 2013, 15:48

eu unul nu ma astept ca copos (cacofonie intentionata) sa realizeze vreodat ce se intampla cu el.are cate ceva din toate bolile psihice.daca aduc vorba doar de mitomanie zic asa:el se crede salvatorul Rapidului,zice ca achelktuit cu acest club,dar nu are o situatie contabila clara CU TOATE CA LEGEA IL OBLIGA LA ASTA DE LA INFIINTARE.spune mereu doar ce bani a "bagat",in realitate niste inginerii financiare menite sa mareasca "datoria" dar la capitolul "intrari" nici azi nu ne spune exact cati bani a tras deoparte din toate transferurile.si cand l-o intreba justitia de ele,incepe sa se compare cu sisif.georgele,stii cat costa un minut de publicitate?ia inmulteste

ia inmulteste cu douazeci de ani!!!bai adminule de la gazeta!vorbeste cu aia de la soft sa schimbe daracu' numaratorul ala de caractere tiparite cu unul reversibil.daca eu apas "del" sau sterg o parte din postare sa imi ramina contorul la valoarea numarului de caractere scrise,fara sa numere dal sau back space.ca asa ma pomenesc ca mai am 100 de caractere si scriu ca prostul degeaba ca mi se trunchiaza!te rog frumos!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează