FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSMS IAŞI, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos şi-a cinstit echipa după ruşinea din Olanda

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 august 2012 20:38

"Zgîrcitul" Copos i-a scos la masă pe rapidişti în aeroportul din Amsterdam, unde alb-vişiniii au petrecut 12 ore, şi a încercat să-i facă să treacă peste eşecul dureros de la Heerenveen


George Copos încearcă să scape de imaginea de om cu "arici la buzunare". Pe lîngă faptul că plăteşte unele dintre cele mai mare salarii din Liga 1, patronul Rapidului a început să fie mai darnic cu jucătorii săi şi în deplasări! Revenirea din Olanda a fost un adevărat coşmar pentru alb-vişinii, care şi-au perturbat astfel întreg programul pentru meciul cu CSMS Iaşi, programat luni seara, în Giuleşti.

Rapidiştii au pierdut toată ziua de vineri în aeroportul din Amsterdam, din cauza unei defecţiuni la avionul cu care trebuia să revină în ţară. Iniţial, decolarea era prevăzută la ora locală 12:00, însă după ce au fost ţinuţi în scaune timp de 60 de minute, jucătorii au fost anunţaţi că trebuie să coboare şi că la 16:00 li se va comunica cînd va fi disponibilă o altă aeronavă.

Copos i-a strîns pe toţi fotbaliştii la un loc şi i-a dus la restaurant. Deşi compania aeriană oferise fiecărui pasager cîte voucher de masă în valoare de 15 euro, finanţatorul din Grant a fost cel care a achitat masa. În plus, el a încercat să le descreţească frunţile elevilor lui Sabău, glumind cu ei pe parcursul prînzului. Asta în condiţiile în care eliminarea din Europa le va aduce alb-vişiniilor o gaură în buget de cel puţin două milioane de euro! După ce au mîncat, au fost anunţaţi că plecarea va fi la ora 19:30, adică încă 4 ceasuri de pierdut în terminal, timp suficient pentru duty-free. Numai că ora s-a modificat din nou, şi abia la 20:30 rapidiştii au decolat spre Bucureşti, unde au aterizat exact la miezul nopţii.

2 antrenamente vor fi făcut rapidiştii la ora meciului cu Iaşi, de la înfrîngerea cu Heerenveen, unul ieri şi altul azi

"Nu ni s-au oferit prea multe explicaţii, nu ştim ce problemă avea avionul. Am fost la masă şi apoi am stat şi am aşteptat să decolăm. Ce altceva puteam să facem?!"
Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid

"Vrem şi noi copii!"
Impresionaţi de tinerii de la Heerenveen, fanii rapidişti îi cer lui Sabău să ia exemplu lui Van Basten. Goga, Figueiredo şi Ilijoski n-au reuşit să impresioneze în ofensivă pînă acum. Primul, care are şi cîteva kilograme în plus, e departe de forma pe care o avea sub comanda lui Sabău la Timişoara, brazilianul n-a bifat nici o acţiune periculoasă cu Oţelul, iar vîrful adus de la Braşov are numai trei săptămîni de antrenamente şi nu poate evolua mai mult de o repriză. În aceste condiţii, ultraşii vor să-l vadă titular pe Andrei Ciolacu (20 de ani). În Olanda, acesta a prins doar 15 minute, însă a fost cel mai aproape de gol. A şutat periculos de la 16 metri, în minutul 89, dar portarul a respins.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ill7ven
ill7ven  •  07 August 2012, 12:31

E greu, mai ales cu un om ca si Copos la echipa. El tine FC Rapid ca sa aiba unde sa isi spele banii, nu il intereseaza performanta. Sunt curios cum ar fi fost cu Valvis majoritar. :)

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  06 August 2012, 09:11

daca avem 2-0 la pauza cu Heerenven mai putem spera. La CFR am dat 4 bucati in 20 de minute, de ce nu s-ar putea si cu olandezii? sunt copii, daca pica psihic uita tot i-a invatat Van Basten.

ady_adriano
ady_adriano  •  05 August 2012, 16:22
Postat de adrianvasi pe 05 August 2012, 14:22

eu am increde in echipa in cu care tin de mic copil adica RAPID BUCURESTI k poate sa faca o surpriza frumoasa la bucuresti si invinga pe herenven cu 4-0 dupa 90 de minute si apoi sa ii inviga la lovituri de la 11 metri k sa le aratam clasa rapidului

Da, Rapidul o sa bata cu 4-0, porcul zboara, Sabau e antrenor si maine va ploua cu broaste. Forza Rapid, fruntea sus!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează