FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos şi Sabău curăţă după Răzvan » Rapidiştii aduşi de Lucescu jr. sînt eliminaţi unul cîte unul

Răzvan Lucescu a mizat serios pe Surdu sezonul trecut
Răzvan Lucescu a mizat serios pe Surdu sezonul trecut

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 12:39

După înfrîngerea din derby-ul cu Steaua, Neluţu Sabău a avut o discuţie cu George Copos şi cei doi au decis să renunţe la cîteva nume din lot

Astfel, Burcă, Pavlovici şi Apostol nu mai intră în planurile antrenorului şi au fost trimişi la echipa a doua. Cei 3 fac parte din lista pe care Răzvan Lucescu se baza sezonul trecut pentru a cîştiga titlul cu Rapid.

Înaintea sezonului 2011-2012, Copos l-a adus pe Răzvan Lucescu pe banca Rapidului şi a acceptat să transfere cîţiva jucători pe care Lucescu jr. îi dorea foarte mult. Alexa, Deac, Surdu, Burcă, Oros sau Teixeira au ajuns în Giuleşti, ceea ce părea o campania de achiziţii în forţă a Rapidului. În iarnă au mai venit Vîtcă şi Pavlovici, cerere expresă a lui Lucescu.

La finalul sezonului, Răzvan n-a reuşit decît locul 4 cu Rapid şi i-a lăsat lui Sabău ca moştenire o parte din fotbaliştii cu care el voia să cîştige campionatul.

Noul antrenor al giuleştenilor i-a pierdut pe Alexa şi Deac, a renunţat la Vîtcă, iar acum i-a exclus pe Pavlovici, Burcă şi Apostol, fotbalişti aduşi de Lucescu jr.

I se face vînt şi lui Surdu
Copos intenţionează să cureţe lotul Rapidului de jucătorii pe care îi prefera Răzvan. Romeo Surdu a fost criticat dur de patron la finalul derby-ului cu Steaua şi Copos a lăsat să se înţeleagă faptul că zilele lui Surdu în Grant sînt numărate.

250.000 de euro cîştigă anual Surdu la Rapid

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
birjovanu
birjovanu  •  28 Septembrie 2012, 21:38

cand renunti la jucatori de valoara si iei numai ciurucuri,asa iti va merge,prin ciur,nu vreau sa spun ce?In schimb daca Rapid face 3 - 4 transferuri in iarna sunt peste Steaua sau TG Jiu care eu le vad favorite acum

catzulinho
catzulinho  •  28 Septembrie 2012, 20:09

E unu de vine constant la meciuri in galerie si are ceva cu Burca, in orice moment il injura si ii atrage atentia ca e dinamovist, cand a aflat ca nu mai e la echipa cred ca s-a imbatat cat China ! :))) Totusi, nu e suficient :)

imperator
imperator  •  28 Septembrie 2012, 19:04
Postat de ill7ven pe 28 Septembrie 2012, 17:36

Surdu ar trebui sa se duca si pe la Dinamo, sa vada si ei cum e.

: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Comentariul lunii ! : ))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close