FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, MÎINE, ORA 19:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT LA GSP.RO

Copos, supărat pe propriii fotbalişti: "Jucătorii nu au vrut să ia titlul"

George Copos crede că Rapidul nu mai are şanse la titlu
George Copos crede că Rapidul nu mai are şanse la titlu

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 00:39

George Copos s-a resemnat după a doua remiză consecutivă în campionat şi îi acuză dur pe Herea şi compania.

Finanţatorul rapidist a reacţionat vehement la adresa propriilor jucători după meciul de la Mediaş: "Nu se mai poate aşa ceva. Nu mai pot, nu mai sînt bun de nimic. Gol în minutul 94 cu Tg. Mureş, acum gol în minutul 91 cu un om mai mult pe teren. Este inadmisibil aşa ceva. Ghinion? Nu poate fi vorba de aşa ceva, sînt numai jucători cu experienţă, nu sînt nişte copii precum cei de la Bilbao. Mi-a fost rău toată săptămîna, iar acum, ce să mai zic? Îmi vine să mă arunc de pe Podul Grant".

La 4 puncte în spatele CFR-ului şi Vasluiului, Copos consideră că alb-vişiniii au pierdut orice şansă de a cîştiga al 4-lea titlu din istorie: "Parcă jucătorii nu vor să cîştige. De fapt, pentru mine e clar, jucătorii nu au vrut să cîştige campionatul. Dacă am fi cîştigat aceste două meciuri aduceam titlul în Giuleşti".

"Nu mai vreau să aud pe nimeni şi de nimeni. Plec pe mare şi scap de tot. Nu ştiu ce explicaţii are Răzvan sau dacă are vreuna. M-am săturat" (George Copos, finanţator Rapid)

18.000 de rapidişti la finală

FRF a stabilit ieri cîte bilete vor primi suporterii rapidişti şi dinamovişti la finala Cupei României, care va avea loc pe 23 mai, pe Naţional Arena. Astfel, galeria giuleştenilor va avea 18.000 de bilete la Peluza Sud, intrarea de pe bulevardul Basarabia, dar şi 11 sectoare din tribuna a II-a. Fanii dinamovişti vor ocupa Peluza Nord, intrarea de pe bulevardul Pierre de Coubertin şi cealaltă jumătate din tribuna a II-a. Ilie Balaci a prefaţat finala şi crede că va fi un spectacol în tribune şi pe teren: "Finala noastră va fi mai frumoasă. Sînt două echipe cu suporteri care ştiu să facă spectacol. Condiţiile sînt excelente şi cred că vor întrece finala Europa League"

INBOX:
- Dani Coman crede că doar el şi colegii lui sînt vinovaţi pentru al doilea meci în care au primit gol în prelungiri: "Nu avem nici o scuză. Ne aşteptam la un meci dificil, dar nu trebuia niciodată să primim şi al doilea gol. Indiferent de ce s-a întîmplat, ce s-a discutat, noi sîntem vinovaţi"
- Marian Rada, antrenorul secund al giuleştenilor, acuză Comisiile LPF: "E un curent anti-Rapid, nu se poate să fim trataţi astfel. Ne-au suspendat terenul cînd au fost doar femei şi copii în tribune. Nu sîntem lăsaţi să jucăm fotbal, sîntem afectaţi, jucătorii sînt afectaţi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
fuller
fuller  •  12 Mai 2012, 18:20

Asa se intampla cand te uiti numai la rezultate pe termen scurt. Investesti in jucatori mercenari de un an, carora nu le pasa daca echipa se scufunda dupa plecarea lor. Mai bine sa construiasca o echipa cu migala - va dura 2-3 ani, insa cu jucatori care sant cu inima alaturi de Rapid, si care formeaza o echipa

maximilian_goguta
maximilian_goguta  •  12 Mai 2012, 17:59

Bre nea Copos, io in locu lu matale ias penaliza pe toti jucatorii si plus stafu tehnic, fix cu cati bani mai tre sa le dai pana se incheie campionatu!!! Si asta doar pa baza de NONCOMBAT, asa ca sa se invete minte... si daca depune memoriu sa devine liber de contract, nare decat taranii, ca tot nu iei multi bani pe ei, ca e nesimtiti rau! Ai vazut? Cu jucatori ca Maftei se castiga campionatu, nu cu chiftelari ca herea sau kakatu de sotelo... da ai luat si matale neste jucatori, sa tot vomiti pe ei, nu alta! Au futerzin si vant de dindaratu!?!

sanduard
sanduard  •  12 Mai 2012, 17:13

D-l Copos s-a pacalit cand la angajat pe Razvan (nu Lucescu) a crezut ca a luat un blat de tort si s-a trezit cu o lipie Libaneza,deci un mare fas.Razvan s-a dezumflat arata adevaratul caracter jegos.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează