FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos: "Szekely, nu Matos!"

Articol de , - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Copos spune că s-a păcălit luîndu-l pe portughez în locul gălăţeanului

"Mă oftic, mare greşeală am făcut că m-am luat după alţii şi n-am procedat cum credeam eu că e mai bine. Ne-am ales cu portughezul ăsta de un metru şi-un pic, în loc să-l fi luat pe Szekely", i-a zis Copos lui Marius Stan imediat după meciul Oţelul-Rapid (0-1), aşa cum a dezvăluit o sursă a Gazetei. Impresionat de prestaţia lui Janos, Copos l-a sunat pe preşedintele gălăţenilor şi i-a transmis că după finalul campionatului e dispus la orice efort financiar pentru ca transferul să se realizeze: "Îl vreau cu orice preţ! Mi-a demonstrat încă o dată că are valoare!". Patronul din Giuleşti a fost convins de colaboratorii săi, în iarnă, că Szekely nu merită o investiţie de un milion de euro, cît solicita gruparea de la Dunăre.

Reacţia lui Copos a venit şi ca urmare a prestaţiei slabe a lui Vasco Matos. Mijlocaşul dreapta lusitan a fost transferat acum două săptămîni de la Beira Mar, grupare din liga a doua portugheză, şi a costat doar 90.000 de euro, asta şi pentru că era în ultimele şase luni de contract cu clubul. Matos a debutat în finalul meciului cu Unirea Urziceni, în Cupă, iar la Galaţi a început ca titular, dar i-a lăsat la pauză locul lui Herea. Pentru cele 45 de minute în care a fost pe teren, portughezul a primit nota 5 în Gazetă.

Al doilea transfer desfiinţat
Copos e dezamăgit de achiziţiile din iarnă. Dovada? Matos e al doilea jucător criticat de patron, după Ranko Despotovici. Sîrbul transferat de la Vojvodina pe 1,25 milioane de euro l-a dezamăgit crunt pe patron, care se simte înşelat, din cauza preţului mare pe care l-a achitat pe atacant. Despotovici a jucat în primele 45 de minute la Galaţi şi luat nota 4 în Gazetă!

Glume cu Coman
Dani Coman şi Janos Szekely sînt prieteni buni în afara terenului. Înaintea partidei de la Galaţi, portarul Rapidului a vorbit preţ de cîteva secunde cu Szekely. Janos a povestit conversaţia: "Ne-am urat succes şi Dani mi-a zis că nu l-ar deranja dacă aş marca, atît timp cît ei ne vor bate cu 2-1. I-am replicat că prefer să cîştigăm noi, fără să înscriu eu. Am avut ocazii bune, dar Dani a fost extraordinar! Îmi pare rău că nu am ajuns la Rapid în iarnă, dar acum sînt la Oţelul şi voi da totul pentru echipa mea".

"Nu sînt lacăt!"
CFR Cluj a anunţat în iarnă că are prima opţiune de cumpărare a lui Janos Szekely. "Clujenii au prioritate. L-au blocat pe Szekely pentru un transfer în ţară, după ce ni l-au împrumutat de Deac. Dacă o echipă din România face o ofertă egală cu a CFR-ului jucătorul se va transfera la Cluj", a spus atunci Marius Stan. Szekely nu e însă încîntat de o plecare la liderul Ligii I: "Ce sînt eu, lacăt, să fiu blocat?! Eu voi decide unde plec!".

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (16)
 •  05 Martie 2008, 15:46

Inca o data se vede... bunul simt ardelenesc. Sa fie unguresc?

 •  05 Martie 2008, 14:13

De fiecare data cand face o prostie Copos se oftica de parca ar fi altcineva de vina. Sa nu se mai bage si sa-i lase pe altii care se pricep. Daca in 15 ani n-a invatat nimic, crede ca o sa invete in urmatorii 15? Cand l-a luat pe Despotovici pleznea de mandrie, tampitul.

 •  05 Martie 2008, 13:03

Respecta pasii de mai jos si o sa ai parte de c^astiguri free: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie referer SCRIE okyy (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe citeşte zilnic Gazeta Sporturilor si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează