FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Copos: "Varga şi Bălan vor fi în teren cu Poli, cu ei cîştigăm meciul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Patronull Rapidului, George Copos, a declarat că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt oficial jucătorii formaţei giuleştene şi se vor afla pe teren, vineri, la partida cu Poli Timişoara, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

"Varga şi Bălan sunt oficial jucătorii Rapidului, au fost aseară la antrenament, totul este sub control. Iar mâine vor fi în teren în meciul cu Timişoara. Şi o să vedeţi că o să câştige meciul împreună cu ceilalţi jucători", a spus Copos.

Oficialul grupării giuleştene susţine că transferurile celor doi jucători ai echipei Sportul Studenţesc, care au semnat cu FC Rapid contracte valabile până la vară, nu au fost niciun moment sub semnul întrebării.

"Nu sunt probleme de niciun fel cu transferurile lui Varga şi Bălan. Cum să cadă transferurile? Pur şi simplu am fost eu plecat. Iar prezentarea lor oficială o să o facem până la urmă dacă va fi cazul. Sunt mulţi cârcotaşi care şi-au dorit să nu îi putem legitima, dar noi am făcut lucrurile corect", a precizat Copos.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  05 Martie 2010, 01:27

Bafta la salarii :)). Cei mai pampalai varga si balan.

cristiforconi
cristiforconi  •  05 Martie 2010, 00:17

poate sa intre si copos pe teren,ca tot nu e castigat meciul dinainte

Vezi toate comentariile (2)
Comentează