FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO > MÂINE, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Copoul negru pentru ”câinii roșii” » Roș-albii au scos numai două puncte din ultimele 5 vizite la Iași. Au dat 3 goluri și au primit 7

Articol de , - Publicat joi, 20 septembrie 2018 09:07

Este un meci esențial pentru Florin Bratu și pentru Dinamo mâine seară, de la ora 21:00, la Iași. Roș-albii sunt pe locul 10, mai aproape de un loc de retrogradare decât de podium.

Iar soarta "Mitralierei" depinde tocmai de acest joc contra formației ce i-a trimis în play-out pe "câini" în ediția precedentă. Astăzi, bucureștenii vor pleca spre Copou, însă semnele dinaintea confruntării directe sunt în defavoarea lui Bratu și compania:

1. Dinamo n-a învins în niciunul dintre ultimele 5 dueluri în Moldova, reușind doar două remize și pierzând de trei ori. Golaveraj: 3-7!

2. Iașiul a suferit o singură înfrângere în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu în Liga 1, 1-2 cu Craiova. În rest, trei victorii și o remiză. Printre succese, și cel cu FCSB (1-0), care a "furat" titlul trupei lui Becali și l-a trimis la Cluj în sezonul de primăvară.

3. Bucureștenii sunt fără succes în deplasările sezonului, în care a încasat câte 3 goluri de la FCSB, Gaz Metan, CFR Cluj și Craiova, numai în derby reușind să scoată un punct. Ultima victorie "afară" datează din penultima etapă a campionatului trecut, 3-1 la Timișoara, formație retrogradată. 

15 leisunt cele mai ieftine bilete la meciul din Copou, la peluze. La tribune prețurile variază între 30 și 80 de lei

2,15e cota oferită de casele de pariuri ca în partida de la Iași să se marcheze cel puțin 3 goluri

2,60e cota oferită de casele de pariuri ca Dinamo să se impună mâine seară. Un succes al gazdelor are cota 2,70, iar remiza e cotată la 3,20

"Suntem într-o pasă bună și vrem neapărat să învingem Dinamo. E o partidă importantă, iar o victorie va fi specială" Ionuț Cioinac, mijlocaș Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează