FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Copy-paste după sezonul de aur! Viitorul are același număr de puncte și ocupă același loc în clasament ca în sezonul în care a câștigat titlul

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 09:50

Chiar dacă lumea fotbalului susțină că în lupta pentru campionat sunt implicate serios numai FCSB, CFR și Craiova, există indicii că Viitorul nu trebuie scoasă din calcule.

"Începutul de sezon e extrem de echilibrat. Vrem să fim sus, ăsta e obiectivul nostru. Nu ne simţim inferiori față de nimeni! Avem mult talent, avem omogenitate. Ştim că e dificil să fim mereu acolo, pe primele locuri, dar simt că vom reuși, veți vedea!", avertiza Hagi.

Dincolo de vorbele "Regelui", statistica e de partea grupării dobrogene. În urmă cu două sezoane, atunci când echipa de la malul mării a câștigat primul titlu din istorie, după primele 8 runde disputate avea 13 puncte și era pe locul 6, iar distanța față de liderul FCSB era de 7 puncte.

Acum, Viitorul e tot pe 6 și are tot 13 puncte, doar că distanța față de lider, tot FCSB, e mult mai mică, de numai două puncte! Și linia de clasament e identică: 4 victorii, 1 egal și trei înfrângeri. "O să muncim să ne îndeplinim obiectivul, care acum e unul singur, accederea în play-off! Apoi vom vedea, sigur vom da totul ca să fim cei mai buni" e și părerea lui Ianis.

1

2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează