FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Corespondență din Belek » New Steaua » Roș-albaștrii au început în Antalya asaltul asupra celui de-al patrulea titlu consecutiv

Reghecampf și secundul Țermure se sfătuiesc asupra următorului exercițiu +3   FOTO
Reghecampf și secundul Țermure se sfătuiesc asupra următorului exercițiu

Articol de , - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 00:00

Campionii au ajuns cu noaptea-n cap în Turcia, după o problemă cu conexiunea avioanelor, dar ieri n-au avut repaus din partea lui Laurenţiu Reghecampf.

Munca-i muncă, a transmis antrenorul, indiferent de drumul obositor pe traseul Bucureşti - Istanbul - Antalya, ieri fiind două şedinţe de pregătire, teren şi sală.

Ultimele noutăţi din lot: cei trei jucători de la Ceahlăul, acontaţi de mai multe luni de Steaua, Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu, au început antrenamentele cu noua echipă. Bonus: maseurul Gabriel Niculescu, care a lucrat un deceniu la Dinamo, este angajat sub comanda lui Reghe.

Roş-albaştrii au de-abia pe 19 ianuarie, la ora 19:00, primul amical al anului, cu elveţienii de la Young Boys Berna, iar pînă atunci vor suferi la antrenamentele combinate ale duo-ului Reghe - Neubert. "Gazonul e impecabil, iar sala de forţă e fabuloasă, chiar şi peste cea de la St. George's Park a "naţionalei" Angliei", au comentat jucătorii.

Dacă Guilherme a semnat deja cu Bari, Serie B, acolo unde sînt românii Răzvan Zamfir, director sportiv, şi Ionuţ Rada, fundaş, Tade, Tahar, Alcenat şi Breeveld nu se pregătesc cu echipa şi-şi caută alte angajamente.

Bourceanu, de mîine

Alex Bourceanu n-a putut veni cu echipa de duminică noaptea întrucît a avut o interdicţie temporară de a intra în Turcia, iar "pedeapsa" expiră astăzi.

Ce s-a întîmplat? Jucătorul a petrecut mai mult timp pe teritoriul ţării în perioada cînd era fotbalistul celor de la Trabzonspor, în loc de 90 de zile, cît îi permitea permisul de muncă, a stat 92 de zile, iar cînd a fost să părăsească Turcia a fost informat că are interdicţie trei luni.

Jucătorul n-a ştiut că trebuie să iasă din Turcia, după a 90-a zi, pentru a avea o viză de ieşire, ca să obţină o alta, de intrare. Bourceanu poate sosi mîine fără nici o problemă.

Reghe la flotări!

În startul antrenamentului de aseară, Laurenţiu Reghecampf şi Marius Ianuli au făcut o prinsoare ce i-a amuzat pe amîndoi. Au vrut să-şi exerseze precizia din faţa cercului careului mare, cine nimereşte bara din trei încercări. Team-managerul a avut o eficienţă de sută la sută, de aceea antrenorul a trebuit să "achite" pariul: o serie de flotări. (foto 4)

60.000.000 €s-au investit în complexul Gloria Sports, în care este cazată Steaua în Turcia, unul care şi-a deschis porţile din 2015. Beşiktaş a fost aici pînă duminică, va sosi şi Dnepr

6 punctedespart Steaua de liderul clasamentului Ligii 1, Astra, iar distanţa se va înjumătăţi după ultimele 3 etape din sezonul regulat, cînd va începe play-off-ul

Cine sînt cei trei "plăieşi"

Nume Vîrstă Post Evoluţie în toamnă
Doru Popadiuc 20 Mijlocaş stînga 1 assist / 13 meciuri
Cătălin Ştefănescu 21 Mijlocaş central 1 assist / 12 meciuri
Sebastian Chitoşcă 23 Mijlocaş central 2 goluri / 10 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bumbabum
bumbabum  •  12 Ianuarie 2016, 09:43

Dintre cei trei "plaiesi" credeti ca o sa ramana vreunul in lotul Stelei ?!? Eu cred ca ii imprumuta sau ii da afara, pur si simplu, in stil becalian. Banii dati pe ei a fost vreo "Datorie" platita sub forma unor transferuri. Nu o sa ia nimic ***, numai gura e de el. Asa cum ne-a obisnuit de ceva vreme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close