FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Corespondență din Belek » Reghecampf a prezentat achizițiile Stelei, dar nu se oprește aici: "Mai vreau încă 3"

Reghecampf, la prima conferință în Antalya
Reghecampf, la prima conferință în Antalya

Articol de , - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce dubluri mai caută pentru a rezolva lotul, dorind ca transferurile să se încheie în această săptămînă. A precizat ce soartă vor avea Tade, Tahar, Alcenat şi Breeveld. De ce a ţinut neapărat să joace cu "cîinii" în semifinale şi ce mesaj i-a transmis lui Dinamo. A demarat negocierile cu "naţionala" pentru jucătorii săi.

Laurenţiu Reghecampf şi-a prezentat ieri, oficial, noutăţile din startul anului 2016. Antrenorul a afişat o figură paternă, aranjîndu-i pe jucători, un adevărat "make of" pe care l-a gestionat în 10 secunde, privindu-i pe fiecare dintre cei 9 nou-sosiţi în formaţia roş-albastră.

Reghe a intrat direct în dialog, nu înainte de a preciza că urma să aibă aseară o discuţie lămuritoare cu reprezentanţii FRF vizavi de subiectul arzător al cantonamentului "naţionalei" din Antalya, mai ales că selecţionerul Anghel Iordănescu ar dori 7 fotbalişti ai Stelei!

  • "Sper ca în următoare zile să sosească şi ceilalţi de care avem nevoie. Vreau să închidem pînă începem al doilea stagiu. Ar mai trebui un jucător pe banda dreaptă. Mai încercăm un fundaş central, să fim acoperiţi acolo. Avem trei, dar să-l punem la socoteală şi pe Toşca, poate juca şi-n centru. Poate, încă un portar care să pună probleme celor doi care se luptă pentru postul de titular. Sînt mulţumit de Niţă, de cum se pregăteşte Cojocaru. Poiană încă este un copil, mai are nevoie de timp pînă să facă pasul la echipa mare"
  • "Enache? Veţi vedea în viitorul apropiat. Nu discut de jucătorii care nu ne aparţin. V-am zis că sîntem interesaţi, deocamdată n-am reuşit să-l luăm. Budescu am înţeles că are oferte din zona arabă"
  • "Întotdeauna, preţul creşte cînd vrea Steaua să cumpere. Totul devine mai scump. Iar cînd cineva ia de la Steaua, vor să ia gratis. Nu o să împrumutăm nici un fotbalist pînă la finele celui de-al doilea cantonament, apoi unii pot pleca în Liga 1, ori Liga a doua la promovare. Doar la echipe care să joace sus. Nu dăm jucători degeaba, asta e clar! Sper să rezolvăm problemele cu jucătorii pe care nu i-am luat în cantonament, sînt semne că vor merge la alte echipe, altfel, îmi pare rău de ei, va trebui să se pregătească separat pînă la vară"
  • "Marica, în primul rînd, să fie sănătos. Are nevoie de timp, a trecut ceva de cînd n-a mai jucat în meciuri oficiale. Sînt sigur că va deveni iar unul dintre jucătorii importanţi ai "naţionalei". Nu sînt vrăjitor ca să ştiu cîte goluri va marca Marica. Echipa va crea ocazii de a marca, va avea şanse să puncteze"
  • "Cînd un om are oferte, o alege pe cea mai bună. Nu e vorba de trădare la Marica. Nu mi se pare fair-play să vorbeşti despre jucători, dar evit să-i răspund, deocamdată, domnului Negoiţă. E dreptul lui Marica să aleagă Steaua sau cea mai bună ofertă, n-are datorii la nimeni. Am o relaţie bună cu Mircea Rednic, cu Dănciulescu nu mai zic, mi-a fost coleg de cameră. Îl las pe patronul echipei noastre să-i răspundă domnului Negoiţă, dar am înţeles că nu va face asta deocamdată"
  • "Am destulă experienţă la transferuri mari. Trebuie să ai nervii tari, să ai răbdare, am lăsat să rezolve timpul situaţia cu Marica"
  • "Mi-am dorit-o pe Dinamo în semifinale, în finală putea fi mai greu. Pentru mine e mai uşor să ai confruntarea mai grea în semifinale, fiindcă mai ai şi partida secundă, în care poţi să revii"
  • " Bawab, cînd l-am adus la Bistriţa, a avut parte de o concurenţă tare. Erau Morais şi alţi jucători foarte buni. Acum a fost adus la Steaua să joace, cînd va avea posibilitatea sper să o facă foarte bine"
  • "Îi urez baftă lui Adrian Mutu, mă bucur că a semnat cu ASA Tîrgu-Mureş! Alte comentarii nu voi face"
  • "Nu ştiu cîţi jucători ai Stelei vor fi la prima reprezentativă. Voi avea o discuţie luni seară cu Iordănescu, ne dorim cu toţii binele fotbalului românesc. Nu am primit nici o ameninţare dinspre FRF, eu nu văd nici un scandal între noi"

"Am citit articolele din Gazeta Sporturilor și le mulțumesc celor de acolo pentru că fac un fel de presiune pentru a se rezolva cît mai repede situaţia Arenei Naționale. Noi ne dorim să ne întoarcem și în Ghencea, vrem fanii alături, va fi de bun augur pentru toată lumea"
Laurențiu Reghecampf

"Nu-mi pare rău că jucătorii de la Craiova n-au ajuns la Steaua, e dreptul fotbaliştilor de acolo să aleagă ce vor, să fie sănătoşi!"
Laurențiu Reghecampf

9kilometri sînt între baza de pregătire a "naţionalei" din Antalya şi cantonamentul Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
468651733339043
Alexandru Stefan  •  19 Ianuarie 2016, 14:27

Liviu Antal, concurenta pentru Adi Popa in banda dreapta

stelbz
stelbz  •  19 Ianuarie 2016, 10:22

Cu Budescu s-a terminat. Dolareii din zona Golfului te ametesc si nu mai tii seama de nimic. Apoi, toti vor salarii mari cand vin la Steaua, unii au si primit asa ceva, dar cu adaptarea e ceva mai greu(ex. Tade, fratii Costea etc). Si Enache ar fi util dar eu cred ca ne mai trebuie un fundas central de talia lui Varela. Ma gandesc ce s-ar intampla daca acesta s-ar reaccidenta sau nu si-ar reveni dupa operatie. In rest totul va depinde de felul in care jucatorii veniti( 9 !) si ceilalti vor pune in practica ideile si schemele de joc preconizate de Reghe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează