FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » La ce se poate aștepta FCSB de la Moruțan » Ce a remarcat reporterul GSP în cantonamentul din Olanda

Olimpiu Moruțan
(foto: Raed Krishan, GSP)
Olimpiu Moruțan (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 08:53

Moruțan a costat enorm pentru un mijlocaș de 19 ani cu doar două goluri în Liga 1, un milion de euro. Dar pare bun după startul de la FCSB.

Ce poți să aștepți de la un mijlocaș ofensiv care a marcat numai două goluri în cariera lui în prima ligă, dacă ai plătit un milion de euro în schimbul său? Becali visează zeci de milioane de euro, e sigur că Moruțan se va transforma la FCSB dintr-un talent cu potențial într-un fotbalist cu adevărat foarte bun.

Primele semne pe care le dă mijlocașul de 19 ani adus de la Botoșani sunt foarte bune. Olimpiu s-a descurcat excelent în amicalul cu Bruges, primul serios din vara asta, și arată în general ca un tip dispus să muncească și să se integreze în cea mai mare echipă pe care o bifează în CV.

El a crescut la U Cluj, a devenit liber de contract după falimentul "șepcilor roșii" și a semnat cu Botoșani deși avea ofertă și de la Viitorul. Acum a trecut la FCSB în schimbul unui milion de euro, un preț uriaș pentru un tânăr care n-a demonstrat mai nimic, deocamdată. Ce a arătat până acum în Olanda?

Plusuri:

- E tehnic și curajos. Moruțan a intrat în amicalul cu Bruges, încheiat 1-1, după pauză, și a influențat desfășurarea partidei. A scos un penalty ratat de Tănase la 1-1 și a jucat în general bine, și-a asumat decizii în zona din mijlocul terenului. Controlează mingea excelent, e activ, implicat.
- Pare serios. Devine o tradiție ca la FCSB să eșueze jucători creditați ca mari talente. Alibec e exemplul cel mai recent și cel mai scump, 1,7 milioane de euro. Moruțan se antrenează, arată mai degrabă ca un provincial ajuns la București, nu ca o vedetă cu pretenții de tratament preferențial. E scund, dar are fizic de mijlocaș, nu e firav și reușește să se descurce în zona de teren cea mai aglomerată și cel mai greu de gestionat, la marginea careului adversarului.

Minus:

- Nu e marcator. Dică ar trebui să găsească o soluție să-i facă un "upgrade" lui Olimpiu, altfel un fotbalist de zeci de milioane, cât vrea Becali, nu are cum să marcheze o dată pe an! Moruțan are două sezoane și două goluri în prima ligă, la Botoșani. Sigur, vârsta constituie o scuză, are doar 19 ani, deci ar avea timp să se transforme și în golgeter. z

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
alexpescaru
alexpescaru  •  06 Iulie 2018, 20:31

Daaa ! Ne doare fix în *** și de tine și de echipa ta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124889848341281
Eugen Qytzu  •  06 Iulie 2018, 16:09
Postat de kkkkkk pe 06 Iulie 2018, 09:12

O sa apara argatii de serviciu ai gsp sa ne spuna ca fcsb nu e steaua si morutan e un jucator terminat . Intai sa termine munca in ograda si apoi se apuca de postat.

Pai si nu e așa ? Pana zigazeta peștelui împachetat, a remarcat cu litere de o schioapă ca fc fcsb nu e STEAUA ! Doar unii se stiu ei care-s aia, habar n-au ca echipa cu care țin si pentru care-i bălăcăresc pe toți a fost furata de grupul de mafioți cu gb si vpaunescu in frunte si drept urmare nu mai are cum sa se numească STEAUA...

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  06 Iulie 2018, 13:07
Postat de Gelu Oanca pe 06 Iulie 2018, 09:51

Bai nenorocitilor, tot slugile ciobanului ati ramas, mai sunt si alte echipe in tara nu doar o echipa condusa de doi infractori,.VIITORULsi DINAMO ,au jucat in Polonia si au castigat cu echipe din prima liga Poloneza. Dar nu ati scris aproape nimic , cand au jucat *** cu Codlea echipa din liga a patra din Romania ati scris vreo trei pagini ca au castigat cu 4-1 cu o echipa de judet.SA VA FIE RUSINE GAZETARI LINGAI.

Dinamo nu este condusa de infractori ??? Pai atunci ce cauta la puscarie Borcea, Netoiu, Giovani Becali, Victor Becali ???? :)))))) Si a doua la mana, la naiba, in afara de tine, pe cine *** mai intereseaza de Dinamo 1948 ??? Pe bune !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează