FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » Un nou-venit de la FCSB a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: "E un jucător fantastic, are execuții incredibile"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 11:40

Florin Niţă a tras în cantonament primele concluzii după ce l-a avut ca adversar la antrenamente pe fostul decar al Astrei. 

Niţă a devenit o certitudine pentru FCSB. Din rezerva eternă a lui Tătăruşanu şi Arlauskis, fostul portar al Chiajnei e piesă de bază la vicecampioană.

Progresul său formidabil din ultimii 2 ani are o explicaţie pe care o dă chiar goalkeeper-ul roş-albaştrilor:

"Cui se datorează că am crescut nivelul? În primul rând, mie, fiindcă am muncit mult! În al doilea rând, antrenorilor care m-au pregătit şi apoi lui Dumnezeu. De fapt, lui Dumnezeu în primul şi în primul rând. La Chiajna nu eram atât de bine văzut pentru că era un club mic, aici e altceva, toţi se focusează pe Steaua şi asta m-a ambiţionat foarte tare".

Niţă anunţă un sezon în Liga 1 "şi mai greu decât precedentul, fiindcă toate echipele s-au upgradat, dacă pot să spun aşa". Nu consideră că FCSB e dezavantajată că e singura dintre pretendentele la titlu care n-are un antrenor cu experienţă în prima ligă.

"Dică are un plus mare, la echipa noastră s-au făcut achiziţii importante, au venit jucători de mare valoare şi o să vedeţi că noi îl vom ajuta să-şi îndeplinească obiectivele", afirmă portarul despre antrenorul său.

Unul dintre "jucătorii de mare valoare" e Budescu, iar Niţă a făcut deja cunoştinţă cu fostul decar al Astrei şi la antrenamente. "Mi-a pus probleme la antrenamente, a încercat câteva execuţii, i-au ieşit. E un jucător fantastic, are nişte execuţii imprevizibile, incredibile!", a mai spus Niţă.

"Cum îl strig pe Dică? Eu îi spun Dicanio, dar unii colegi îi spun Mister, fiecare cum vrea, nu asta e foarte important, ci să-l respectăm, că dacă nu există respect faţă de antrenor, dar şi faţă de colegi, atunci se alege praful" Florin Niță

6,27
a fost media notelor GSP ale lui Niţă în sezonul trecut, doar Alibec a avut un calificativ mai bun, 6,60

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
saviola2_8
saviola2_8  •  29 Iunie 2017, 20:00
Postat de sadiku pe 29 Iunie 2017, 15:10

bai manelistule care iti faci poze cand vii la bucuresti , bai corp de femeie ce iti mai place sa razi de altii ...mai pune poza aia cu ''romanii'' aia pe stadion :))))))))))))))))))))))))))) cred ca ai un succes teribil la femei cu corpul ala de trans....

stiu, esti cel mai tare in tasta, dar nicio poza cu tine, nimic, doar esti un postac:))

ion_palnie
ion_palnie  •  29 Iunie 2017, 17:05
Postat de valiza.epo pe 29 Iunie 2017, 14:34

Cei de la FCSB au aflat ca Budescu e un jucator fantastic doar dupa ce a trecut la ei! Pana acum, Budescu era gras, lenes, gurmand, neserios, etc. Ar fi suficient sa se certe cu Gigi si sa plece si iar ar deveni o petarda!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  29 Iunie 2017, 15:10
Postat de saviola2_8 pe 29 Iunie 2017, 13:57

tu trebuie sa stii, ca doar tu stai la comuna, cresti animale, confectionezi palarii, deci intrebarea era retorica banuiesc:))

bai manelistule care iti faci poze cand vii la bucuresti , bai corp de femeie ce iti mai place sa razi de altii ...mai pune poza aia cu ''romanii'' aia pe stadion :))))))))))))))))))))))))))) cred ca ai un succes teribil la femei cu corpul ala de trans....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează