FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA » De Amorim a dat de greu, după ce a fost iertat de Becali: "Mai nou, trebuie să fac și defensiva"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 08:56

De Amorim crede că FCSB are lot în acest sezon ca să ajungă în grupele CL, brazilianul spunând că sosirea lui Teixeira îl va ajuta şi pe el personal.

Willy De Amorim (25 de ani) vrea să demonstreze în viitorul sezon de ce Gigi Becali a aruncat cu banii când l-a adus vara trecută de la Astra.

Primul an în tricoul roş-albastru n-a fost unul impresionant, iar brazilianul a mărturisit că ştie acest lucru, evidenţiind problemele familiale ce i-au afectat psihicul.

De Amorim nu acuză, învaţă şi mărturiseşte că va arăta de ce
Nicolae Dică a insistat atât de mult să continue la FCSB. Şi Gigi Becali a transmis că nu mai are de gând să-l vândă pe Willy şi are încredere în el. Până la prima ocazie. Steliştii revin diseară în ţară, după aproape două săptămâni de stagiu slovac.

...despre plecarea lui Boldrin:"Fernando m-a ajutat, dar şi eu pe el. E o despărţire dificilă. Nu i-am zis să mă ia cu el. Mi-am făcut mulţi prieteni în România"

...despre planurile sale de viitor: "Eu sunt cu gândul la Steaua, să dau tot ce e bun ca să ajut echipa. Sunt pregătit să rămân la echipă"

...despre nivelul fotbalului din România: "Toţi jucătorii care evoluează în prima ligă din România şi ajung apoi la Steaua au nevoie de acomodare, nu este uşor de la început. Dar eu sunt liniştit, am capul bun şi o să ajut echipa"

...despre eventuala venire a lui Teixeira:- "Teixeira e foarte, foarte bun, se va integra bine printre jucătorii de calitate. Mă va ajuta şi pe mine personal. Filipe are mare experienţă, ne este folositor"

...despre jucătorii care l-au impresionat cel mai mult:"Când vine vorba de Budescu şi de Alibec, am mai văzut doar unul de calitate în afara lor, Stanciu, care acum e la Anderlecht. Budi e extraordinar. Aici, la Steaua, trebuie să-ţi schimbi mentalitatea, trebuie să câştigi şi să dai tot ca să fii pe locul 1 mereu"

...despre noul antrenor de la FCSB: "Lui Nicolae Dică îi plac antrenamentele cu mingea, cu posesie, să ne simţim bine. Pe poziţia mea, trebuie să fac şi defensiva"

...despre șansele echipei de a ajunge în grupele Ligii: "La ce jucători au venit e clar că putem obţine biletele de grupele Champions League, chiar putem. Să vedem şi ce adversari vom avea, dar dacă ne pregătim bine, chiar vom ajunge în Champions League".

"Fostului antrenor n-am ce să-i reproşez. Am avut o problemă în afara terenului cu familia, am stat departe de soţie, de copil, m-a afectat, de aceea n-am jucat la nivelul meu. Dar acum sunt extrem de liniştit"

"Când am semnat cu Steaua, plătindu-se mult pe mine, au fost aştepări mari, dar şi critici pe măsură. Ăsta e fotbalul, poate că în acest sezon voi fi cel mai bun. Presiunea mă motivează, depinde de unde vine şi cât vine" William De Amorim

700.000 € a plătit Gigi Becali pe De Amorim vara trecută

2 goluri și 7 assist-uri
a reuşit De Amorim în 41 de meciuri pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iosif_vs
iosif_vs  •  22 Iunie 2017, 11:40
Postat de iosif_vs pe 22 Iunie 2017, 11:37

*** ASTA JALNICA NE-A PIERDUT CAMPIONATUL

OCAZIE DE GOL RATATA CU VIITORUL, OCAZIE DE GOL RATATA CU MINAMO SI PENALTY PROVOCAT CU MINAMO IN MIN 96

iosif_vs
iosif_vs  •  22 Iunie 2017, 11:37

*** ASTA JALNICA NE-A PIERDUT CAMPIONATUL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează